RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gjør fortsatt vondt

Sist oppdatert:
Miley Cyrus er flau over skandalebildene i Vanity Fair, men på det nye albumet får fansen møte en voksen og selvstendig Miley.

(YEYE): Miley Cyrus er en superstjerne for millioner av tenårigner verden over som Hannah Montana, men på det nye albumet «Breakout» får fansen høre en mye mer voksen Miley.

Tar avstand fra Montana
Miley kommer altså med sitt første selvstendige album, uten forbindelse med Disney-karakteren Hannah Montana. Det ferske albumet vil komme ut 22.juli i USA og hennes nyeste singel «7 Things» har allerede kommet inn på den renomerte Billboardlista.

- Mer voksent
I et ekslusivt intervju med Billboard.com forteller Miley om det nye albumet «Breakout»:

- Det er voksent, sier hun og legger til: - Jeg har skrevet alle sangene unntatt to stykker. Min siste, «Meet Miley Cyrus», er mer som et møte med meg for å finne ut hvem jeg er. Her handler det mer om å komme i dybden i hva som har skjedd i livet mitt det siste året.

Les også:
- Jeg er sint
Cyrus raser mot frekke bilder
- Jeg ble overrasket
Miley i dansebattle på YouTube
Miley med syv år eldre kjæreste
Spiller mot pappa i ny film

Låtskriver resten av livet
Miley ville skrive mange egne sanger denne gangen for å stå på selvstendige bein:

- Jeg har lyst til å være låtskriver resten av livet mitt. Jeg elsker det og det er min flukt. Jeg bare håper denne platen viser, bedre enn noen gang, at jeg er en låtskriver, sier Miley.

Flau over oppstyret
Tidligere i år var Disney-stjernen i hardt vær og medienes publisitet var overveldende. Alt oppstyret kom på grunn av et «nakenbilde», der hun var kledd i et sengeteppe. Bildene, som kom på trykk i Vanity Fair, mente mange var upassende for et 15-årig tenåringsidol:

- Jeg var flau, men alle ting jeg gjør i karrieren kan ikke være perfekte, og noen ganger tar jeg dårlige beslutninger. Jeg tror det bare gjør meg enda mer normal. Jeg tror ikke folk vil se på meg på en annerledes måte fordi de er like som meg og tenker: «Vet du hva, jeg kommer også til å gjøre dumme ting og jeg kommer til å gjøre feil og det er greit». Det gjør fortsatt vondt når jeg tenker på det, men vet du hva det betyr ikke at man ikke kan gå videre i livet.

For tiden holder Miley på å spille inn sin tredje sesong av det populære Disney-showet «Hannah Montana», i tillegg til en Hannah-film i Tennessee.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere