RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Glad historien har kommet ut

Sist oppdatert:
Toni Gundersen (42) er glad søsteren, Mia Gundersen (46), skrev om morens rusmisbruk i sin nye selvbiografi.

(SIDE2): Toni Gundersen var først skeptisk til at Mia skulle skrive om morens rusavhengighet, men håper nå at historien kan hjelpe andre i samme situasjon.

- Mors rusmisbruk har vært en vanskelig del av livet vårt, og det har vært en tragedie for oss som familie, sier Toni Gundersen ifølge Dagbladet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Familietragedie
Side2 skrev i går at Mia Gundersen avslører i sin selvbiografi «Jeg er Mia» at moren, Unni Gundersen, døde av en overdose fredag 15. februar i år.

Bakgrunn: - Mamma døde av overdose

Toni Gundersen sier at familietragedien har ført de to søstrene tettere sammen. Mia og Toni skal ha kjempet for at legene skulle stanse respektene moren fikk utskrevet, og innrømmer at de fryktet for morens liv.

- Vi har kjempet en lang og tung kamp mot helsevesenet. Vi har stått på dag og natt for å få legene til å høre på oss, men vi nådde aldri fram. Det var til slutt ingenting vi kunne gjøre for å redde mor, sier Toni Gundersen.

Ingen straffbar handling
Da moren gikk bort, ble dødsfallet først undersøkt som en mistenkelig handling, men politiet mener ikke at det ikke ble begått en straffbar handling, og saken ble henlagt.

- Han fikk status som siktet, men saken ble henlagt fordi etterforskningen vi gjorde viste at det ikke var dekning for å si at det ble begått en straffbar handling, sa politiadvokat Karsten Monsen, til Side2 tidligere.

Les mer: Heroinsaken henlagt

Vil være ærlig
På sin nettside skriver Mia Gundersen følgende om boken.

- Jeg må nok regne med at det kommer noen reaksjoner på boken. Når jeg først bestemte meg for å gjennomføre prosjektet, så jeg det samtidig som en forutsetning å være hundre prosent ærlig. Og jeg vet at nettopp det kan provosere. Både på godt og vondt.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere