RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Glad jeg fortsatt ser

Foto: Roar Grønstad (Romerikes Blad)
Mens Michael Ragde (38) satt og kikket ut av bussvinduet ble han plutselig truffet i øyet av en metallgjenstand på 0,5 centimeter.

- Det første jeg tenkte var at det var noen som hadde lekt seg med sprettert, og at det var grus jeg hadde fått på øyet, sier Michael Ragde fra Strømmen i Akershus til Romerikes Blad.

Ragde hadde vært hos kjæresten sin på Jessheim og det var på 838-bussen mot Jessheim stasjon dramatikken utspant seg fredag morgen.

- Det var først da jeg kom meg på toget på vei mot jobben i Oslo jeg oppdaget hvor ille det var. Da fikk jeg åpnet øyet inne på et toalett, og under det nederste øyelokket fant jeg denne metalldingsen, sier Ragde og viser fram en halvmåneformet metallgjenstand på 0,5 centimeter.

(Saken fortsetter under bildet)

Må se konsekvensene
Det var da en hel gjeng med ungdommer gikk av bussen mot Allergot ungdomsskole Ragde ble truffet av det han mistenker er en sprettert. Han forstår ungdomsleken og forteller at han hadde en sprettert selv da han var yngre.

- Men jeg synes det er viktig at de som sto bak dette får se konsekvensene. Da jeg ble truffet satt jeg og kikket ut av vin-duet på bussen. Hadde jeg sett rett fram, hadde jeg etter all sannsynlighet mistet deler eller alt av syn på det ene øyet, forteller Ragde.

Legene på Ullevål sykehus kunne fortelle at metallgjenstanden traff seks millimeter fra hornhinnen og etterlot seg et kutt i selve øyeeplet.

- Uvirkelig
For Ragde var opplevelsen uvirkelig. Da han gikk hjemover fra Ullevål sykehus begynte han å innse hvor spesiell dagen hadde vært så langt.

- Det hadde vært noe annet om dette hadde skjedd på byen en lørdagskveld, men når man sitter bak i bussen på vei til jobb, forventer man ikke å bli truffet av metallgjenstander i øyet, sier han.

For Ragde er det ikke viktig å straffeforfølge den eller de som sto bak det som kan ha vært et skudd med sprettert.

- Men en unnskyldning hadde jeg satt pris på, sier han.

Les flere saker i Romerikes Blad her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere