RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bjørnbakk, Jan-Morten (SCANPIX)

- Gleder meg til å jobbe for Støre

Sist oppdatert:
Espen Barth Eide blir Jonas Gahr Støres nye statssekretær.

Kongen har i statsråd fredag gitt statssekretærene Espen Barth Eide og Roger Ingebrigtsen avskjed fra embetene som statssekretær for henholdsvis forsvarsminister Grete Faremo og helse- og omsorgsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen.

Samtidig er Barth Eide utnevnt til statssekretær for utenriksminister Jonas Gahr Støre og Ingebrigtsen som statssekretær for forsvarsminister Grete Faremo.

- Det her gleder jeg meg til. Jeg har trivdes veldig godt med å arbeide i Regjeringen og har hatt veldig mange fine år i Forsvarsdepartementet (FD). Og nå vil jeg jobbe med mange av de samme problemstillingene fra Utenriksdepartementets (UD) vinkel. UD og FD jobber med mange av de samme problemstillingene, sier statssekretær Espen Barth Eide (Ap) til Nettavisen.

- Også får vi en veldig bra arvtaker i Forsvarsdepartementet, Roger Ingebrigtsen, som er veldig erfaren, så jeg tror vi får en veldig dyktig statssekretær her i FD, understreker Barth Eide.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere