- Glem United, Saha

Foto: EPA/Scanpix

Fulham-manager Chris Coleman tok tak i Louis Saha etter tapet for Boro på onsdag og sa: - Du kan glemme Manchester United med en gang.

08.01.04 07:23

MIDDLESBROUGH - FULHAM 2-1: Den franske spissen, som er ønsket av Manchester United, men ikke får lov av Fulham å dra, spilte kampen onsdag tross de siste dagers turbulens. Saha var rasende på klubben som blokkerte en overgang til ligalederen.

Gjøre jobben
- Jeg så i avisene hva han hadde sagt, men Louis har en jobb å gjøre her, og er under kontrakt. Jeg skjønner at det ville vært en drøm å spille for United, men han kan bare glemme dem med en gang, sa Coleman ifølge PA Sports.

Saha har scoret 14 mål for Fulham så langt denne sesongen, men var ikke helt på topp onsdag.

- Han jobbet hardt, men ballen rullet ikke hans vei i dag. Dessuten taklet (Middlesbrough-forsvarer) Ugo Ehiogu ham hardt fra første stund, sa Coleman.

God debutant
Mens Saha var anonym, var Boros ving-debutant Stewart Downing (19) knallgod. I sin aller første Premier League-kamp var han mannen bak begge scoringene. Både da Joseph-Desire Job scoret i 1. omgang og da slovenske Szilard Nemeth nettet i 2. omgang kom målene etter at Downing skar inn fra venstresiden.

- Han er fremtidens mann, helt klart. Og han har sagt at det er her han vil være, sa Boro-manager Steve McClaren om unggutten etter kampen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.