RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Glemmer hvor ung Lindsay er

Sist oppdatert:
Samantha Ronson sier alle spør henne om hennes forhold til Lindsay Lohan, men at hun er mest bekymret for at venninnen kun er 22.

(SIDE2:) Djen Samantha Ronson har vært i rampelyset den siste tiden, blant annet fordi hun antas å være Lindsay Lohans kjæreste. Samantha er en av tre søsken som alle er vokst opp i underholdningsindustrien.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Musikk og mote
Broren Mark er en kjent musikkprodusent og søsteren Charlotte en motedesigner.

I et nytt intervju med Haarper's Bazaar stiller de tre sammen. Og Samantha snakker om oppmerksomheten hennes forhold til Lindsay Lohan har fått.

- Selv ansatte på flyplasser i Canada spør meg om Lindsay. Akkurat som om jeg ville fortelle noe til dem. Lindsay er fantastisk. Men hun er også kun 22 år gammel. Jeg tror folk glemmer det, sier Samantha Ronson i intervjuet.

- Venner og elskere
Ronson vil ikke kommentere hva slags forhold hun har til Lindsay Lohan.

- Med nettet slik det oppfører seg er vi venner, kjærester, fiender, elskere og ekser fra et sekund til et annet, sier hun.

Ronson-søsknene er barn av sosietetskvinnen Ann Dexter-Jones og eiendomsarving Laurence Ronson. Deres stefar ver Mick Jones fra gruppa Foreigner.

I en e-post til magasinet skriver Lindsay Lohan selv at hun elsker Ronson-familien og har stor respekt for deres kreative virksomhet.

- Men mitt og Samanthas forhold er privat, skriver hun.

Bildene av Ronson-søsknene som Haarper's Bazaar har tatt i forbindelse med intervjuet er for øvrig publisert på norske lola.no. Du ser dem her.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere