RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- God følelse å avgjøre

Sist oppdatert:
ALFHEIM STADION (vif.no): Matchvinner Jarl André Storbæk var ikke helt fornøyd med eget spill etter kampen mot Tromsø, men naturlig nok godt fornøyd med å ha avgjort kampen.

- Jeg var veldig uvenn med ballen de første 50 minuttene, og er ikke fornøyd med det. I tillegg slo jeg dårlige innlegg, jeg hadde vel bare et godt innlegg før pause, sier målscoreren til vif.no etter kampen.

Selv med, i egne øyne, dårlig spill, ble han matchvinner på et direkte frispark, årets første for Vålerenga, etter 63 minutter.

- Keeperen stod langt til siden, og jeg visste at det var store sjanser for mål om jeg fikk nok fart i ballen. Det var en veldig god følelse å avgjøre kampen.

Bygger videre
Vålerenga har nå spilt seks seriekamper uten tap, og har bykset oppover tabellen.

- Vi må bare fortsette denne oppturen nå, vi er inne i en bra flyt. Vi har bygd stein for stein, og må fortsette med det, da kommer resultatene, avslutter Storbæk.

Petter Myhre var naturlig nok mest fornøyd med tre poeng, i en slitekamp.

- Vi tar tre poeng i en vanskelig bortekamp, det er sterkt. Det var en sjansefattig kamp, og da er det viktig å stenge av bakover, de har gode spisser som trenger få sjanser, og det løste vi veldig bra i dag, sier han.

La om formasjonen
Vålerenga startet kampen i en 4-4-2 formasjon, med en diamant på midtbanen. Ingen umiddelbar suksess i denne kampen, og etter 20 minutter la man om til en 4-4-1-1.

- Vi sleit på kantene i starten, og måtte legge om. Det var litt Hawaii-fotball der i starten, og det er vi lite tjent med, da hadde vi blitt løpende mer i mellom. Defensivt var det nok avgjørende at vi la om, forklarer han.

Tromsø fikk en scoring annulert i første omgang, noe flere mener var en feilaktig avgjørelse.

- Jeg har ikke sett situasjonen, men det er slik det er. Det går begge veier i løpet av en sesong, og vi kan ikke fokusere på det.

Ronny god
Midtstopper Ronny Johnsen hadde en stor kamp for Vålerenga mot Tromsø, og stengte av for Tromsøs angrep.

- Ronny var veldig god i dag, og Thomas ryddet unna i sin posisjon. Alle gutta gir maksimalt av seg selv i dag, legger ned mange metere og ofrer seg i duellene. Da får det heller være at vi var litt upresise til tider, og i en fysisk kamp som dette, er det veldig bra at gutta står opp, skryter han.

Seieren var også viktig for den videre kampen om en topplassering ved sesongslutt.

- Vi har heng på toppen nå, og nå er mye opp til oss. Det kommer mange viktige kamper framover, både i serie og cup, og gode resultater er viktig å ta med seg. Vi har en viktig cupkamp allerede på onsdag, og skal bruke tiden godt til å restituere. Vi kommer helt sikkert til å få inn noen friske bein i den kampen, og må tenke oss litt om hvordan vi komponerer laget framover. Heldigvis har vi en stor og skadefri tropp, og det gjør det enklere, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere