- God og ærlig samtale med Borch

Foto: Stian Lysberg Solum (NTB/Scanpix)

Snakket ut om konflikten.

15.10.12 17:45

Sp-leder Liv Signe Navarsete og Senterungdommens leder Sandra Borch møttes mandag for å snakke ut om konflikten mellom de to.

På møtet var også Senterungdommens nestleder Nils Ramsøy og statssekretær Erlend Fuglum, ifølge NTB.

I en kort uttalelse etter møtet sier Navarsete at hun og Borch har hatt «en god og ærlig samtale».

– Vi er enige om at brevet fra Senterungdommen skal behandles som en egen sak på tirsdagens sentralstyremøte. Det innebærer at styret vil få anledning til å diskutere innholdet i brevet bredt og skikkelig, sier Navarsete, som også sier at det ikke vil bli gitt ytterligere intervjuer om saken før etter sentralstyremøtet.

MEST LEST PÅ NETTAVISEN:

Det var under et seminar 18. september at lederen av Senterungdommen fikk en skyllebøtte av Navarsete under et seminar. Årsaken var at Sandra Borch samme dag hadde skrevet en artikkel der hun mente at nestleder Ola Borten Moe ville være en god kandidat til å overta etter Navarsete når hun en dag gir seg som partileder.

Senterungdommen har skrevet et brev til sentralstyret der de kritiserer Navarsetes lederstil. I ettertid har det også kommet flere andre kritiske røster innad i partiet til Navarsetes oppførsel.

Selv om Navarsete skriftlig har beklaget hendelsen, mener Borch at hun ikke har fått den uforbeholdne unnskyldningen hun har bedt om.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.