RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gode, men unøyaktige

Sist oppdatert:

- Jeg føler at vi styrte kampen fra start til slutt, men Aalesund hadde en veldig god keeper og vi var for unøyaktige i avslutningene våre. Vi spilte godt i preioder, mens Aalesund mælet ballen inn i vår boks i 90 minutter, sier Vålerenga-manager Martin Andresen til NRK etter kampen.

Aalesund scoret seiersmålet like før slutt da Lars Hirschfeld mistet ballen etter en duell med Tor Hogne Aarøy. Ballen landet hos Alexander Mathisen som bredsiden ballen i nettet.

- Lars skulle kanskje hatt frispark i duellen med Aarøy, men han burde nok bokset ballen i stedet for å forsøke å holde den.

Andresen er fornøyd med VIF-guttas innsats.

- Vi jobbet godt gjennom 90 minutter og spilte en helt ok kamp, men i dag ville det seg ikke helt og vi hadde ikke marginene med oss.

Aalesund-trener Kjetil rekdal har ikke overraskende et helt annet syn på kampen.

- Vi spilte en fantastisk førsteomgang og presset Vålerenga bakover. Etter pause ble vi slitne og klarte ikke å holde det samme trøkket i spillet vårt, men vi fikk betalt for hard jobbing da vi scoret på overtid.

- Nå er vi med i medaljekampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere