RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Godset ingen kasteball

Sist oppdatert:
Sportsdirektør Torgeir Bjarmann ble imponert over nivået Strømsgodset holdt under treningskampen mot Lyn.

Mens Oslo-klubben stilte med et svært ungt mannskap, startet drammenserne med et lag der samtlige spillere har Tippeligaerfaring.

- Det er ingen tvil om at de mønstret en god ellever mot oss. Det kan være en fordel for dem i årets serie, at de har så mange som vet hva dette dreier som, sier Torgeir Bjarmann til Nettavisen.

- Ingen typisk kasteball i eliteserien med andre ord?

- Nei, det tror jeg absolutt ikke. Strømsgodset har veldig mange gode spillere i stallen sin.

Juniorer fra start
Selv stilte Lyn blant annet med junioren Endre Fotland Knutsen som defensivt anker fra start og Mads Dahm på backen. I tillegg viste prøvespillende Øyvind Gram (fra Molde) og nykjøpte Kim Holmen (fra Lørenskog) seg frem.

Men det var "gamlegutta" fra Drammen som kom best i gang på kunstgressbanen på Gullskogen i ettermiddag. Flere ganger i løpet av den første omgangen måtte Lyn-keeper Jonas Dahlin i aksjon for å holde gjestene inne i kampen.

Lyn tok ledelsen etter 51 minutter ved nevnte Gram. Han satt et frispark i nettet fra 20 meters hold. Deretter utliknet Peter Kovacs, før en ulykksalig Mads Dahm satte ballen i eget nett til 2-1 for Godset. Kim Holmen brakte imidlertid balanse i regnskapet ti minutter før slutt, og Lyn kunne stjålet seieren helt mot slutten - om ikke Magne Simonsens avslutning hadde blitt reddet på streken av en Godset-forsvarer.

Fornøyd Flo
Dermed endte det 2-2, noe begge lags sportsdirektører lot til å være fornøyd med.

- Vi hadde nok ballen mest og hadde litt flere sjanser. Men Lyn hadde en ball i stolpen. Det var to lag som prøvde å spille fotball, men tempoet var litt for dårlig, mener SIF-direktør Jostein Flo.

- "Godset er ingen kasteball", sier Torgeir Bjarmann til oss. Hva sier du til det?

- Det synes jeg er flott å høre. Det er nok ikke noe mangel på rutine her, nei.

PS! Lyn skal ta en avgjørelse på om de ønsker å hente Øyvind Gram fra Molde over helgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere