*Nettavisen* Nyheter.

- Godt forhold til kong Harald

- Jeg har et veldig godt forhold til svigerfar, men jeg vil ikke si hva vi snakker om, sier Ari Behn.

22.12.06 21:02

(SIDE2:) Torsdag kveld var Ari Behn gjest i RedaksjonEN på NRK.

Der kommenterte han hvorfor han ikke var tilstede under familiefotograferingen på Slottet denne uken.

- Rett og slett fordi jeg var på jobb. Da det skjedde, var jeg i Sandefjord og signerte. Den signeringslista ble laget for to-tre måneder siden, og da ble det ikke tid til fotografering på Slottet, sa Ari Behn. Behn var heller ikke tilstede i 2005 da han var ute og signerte «Bakgård».

ARI TIL SIDE2:Sannheten om min giftering

- Fantastisk med mor og far
Han avviste at han forsøkte å distansere seg fra det kongelige.

- Jeg forsøker ikke å distansere meg fra Kongehuset, men jeg er distansert fra det. Jeg har ingen funksjon, men jeg er gift med et medlem av kongefamilien, sier han.

Ari Behn kommenterte også at hans egne foreldre har funnet sammen igjen etter mange år på hver sin kant.

- Det betyr alt. Det er det fineste som har skjedd. At mine foreldre ble sammen etter 24 år adskillelse. Men det ok meg et år å venne meg til det. Jeg var jo 10 da de skilte seg, og det var tøft. Men så fikk jeg raskt en stefar som betød veldig mye for meg, sa Ari Behn.

- Godt hun holder ut med meg
- Jeg har det utrolig bra med min kjære Märtha, men det er klart at det innimellom er en vanskelig rolle. Det eneste jeg ville fra jeg var liten var å skrive bøker, sier han.

Ari sa at han har oppfattet at mange kaller ham prinsegemal.

- Og det er en rolle jeg har skjønt at jeg selv må definere, og noen ganger blir det ståk.

Men han roser sin kone.

- Forholdet oss imellom har bare blitt sterkere og sterkere. Det som er vanskelig er å snakke om dette på TV, sa Ari om sitt ekteskap med Märtha.

- Hverdagen er veldig nedpå. Vi har våre ting, det går opp og ned. Og jeg tenker mange ganger at det er godt hun holder ut med meg.

Han ga også et lite spark til media.

- Når media skriver at Ari er ute på byen uten ring når Märtha har premiere i Bergen, kunne kanskje noen som ikke har så sterkt forhold som oss blitt påvirket av det, sa han.

- Fordi jeg kan
Ari Behn sier at han uttalte seg om AP fordi han kunne.

- At jeg stemmer Arbeiderpartiet trenger ikke å være en hemmelighet. At jeg sa det, var helt greit. I et lengre perspektiv føler jeg at det gir meg litt mer spillerom. Jeg tror det ble veldig tydelig for mange at jeg får lov til å stemme, sa Ari Behn til Viggo Johansen i RedaksjonEN.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.