*Nettavisen* Nyheter.

- Godt og kontrollert

Martin Andresen etter 3-0 over Skeid i 2. runde av cupen.

10.05.12 10:52

Se intervjuet med Andresen her

Etter to cuprunder viser det seg at 3. divisjonslaget Lyn bød Vålerenga på mer motstand i 1. runde enn hva 2. divisjonsklubben Skeid klarte i 2. runde. 3-0 endte det til slutt på Bislett onsdag kveld.

- Vi gikk veldig greit videre. Det var godt å få en scoring i 1. omgang og denne gangen klarte vi å spille fornuftig og ikke slappe av så de inviteres inn i kampen igjen, så det er progresjon, sier Martin Andresen til VIF TV etter kampen.

- Det var en god og kontrollert kamp. Skeid hadde vel omtrent ingen sjanser og Veigar alene hadde vel fem-seks så det kunne godt vært flere mål, men jeg er godt fornøyd med tre.

Nevnte Veigar Páll Gunnarsson fikk 90 minutter mot Lyn og nye 90 minutter mot Skeid.

- Du ser at Veigar orker mer defensivt og han er mye kvikkere i vendingene sine som han er så kjent for og da kommer han til målsjanser, sier Andresen.

- Snart sitter de i kassa også. Han er med stormskritt på vei mot bedre form.

Unggutten Kamer Qaka fikk 90 minutter på Vålerengas midtbane mot Skeid.

- Kamer klarte seg veldig fint. Han har vært bra i det siste på andrelaget og fortjente muligheten i dag. Også hadde vi Deniz som debuterte og Nicco som kom inn. Det er hyggelig med unge gutter som er på vei opp fra eget akademi, sier Andresen.

Se intervjuet med Andresen her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag