RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

- Gravid Anna tok heroin

Sist oppdatert:
En lege i Florida skal ha skrevet ut metadon til Anna Nicole Smith mens hun var gravid med datteren Dannielynn.

(SIDE2:) Nettutgaven til avisen Los Angeles Times skriver at helsemyndighetene i delstaten California sjekker opp i påstandene om at Anna Nicole skal ha fått metadon under svangerskapet.

Undersøkelsene ble satt i gang etter at kjendismagasinet TMZ.com publiserte en artikkel, der kilder hevdet at Smith under alias et Michelle Chase fikk metadon for å få bukt med heroinmisbruk - mens hun var gravid med datteren Dannielynn.

Nettstedet publiserte en resept som var skrevet ut til Michelle Chase, et alias som Anna Nicole skal ha brukt ofte. I tillegg publiserte nettstedet en kopi av en pakkseddel til Vickie Marshall, som er Anna Nicoles egentlige navn.

Legen som skal ha skrevet ut resepten er Sandeep Kapoor. En talskvinne for helsemyndighetene i California sier at en lege er under tilsyn, og at årsaken har med Anna Nicole Smith å gjøre. Talspersonen ville ikke kommentere heroin-påstandene konkret.

Opplysningene føyer seg inn i rekken av oppsiktsvekkende avsløringer, etter at Anna Nicole Smith ble funnet død 8. februar.

Mer om Anna Nicole:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere