RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gravid med norsk lege

Foto: ADRIAN DENNIS (AFP)
Sist oppdatert:
Rebecca Loos venter et barn med en ukjent norsk doktor.

(SIDE2:) Rebecca Loos, best kjent for påstandene om at hun hadde et forhold til David Beckham, er nå blitt gravid.

I et intervju med spanske Telecinco, bekrefter hun graviditeten og forteller at faren er en norsk lege hun traff i sommer i Norge.

Ikke kjendis, men norsk
- Faren er ikke kjendis. Han er norsk, vi møttes i Norge i sommer og han er lege. Det er det, sier Loos som ikke ønsker å fortelle mer om nordmannens identitet.

Loos forteller videre at graviditeten var et uhell, men at hun allikevel gleder seg vilt til at barnet skal komme til verden.

- Det er en fantastisk opplevelse. Jeg merker forandringer i kroppen og i personligheten min, det er utrolig. Han var ikke planlagt, men vi kommer til å elske ham høyt. det viktigste er at han er sunn og frisk, stråler den vordende moren.

Kortvarig affære?
Loos får også spørsmål om forholdet til den norske legen. Var det en kort sommereventyr?

- Nei, han var og er kjæresten min. Jeg håper på å tilbringe resten av livet mitt med ham.

Rebecca Loos, som i tillegg til den påståtte affæren med Beckham også har vært med i den britiske versjonen av «Farmen», samt stilt opp toppløs med nye silikonpupper i et britisk manneblad, lover nå at hun har lagt sine «år som gal og singel» back seg.

- Jeg har blitt tilbudt masse fotooppdrag, men nå interesserer ikke dette meg lengre. Det er andre ting i livet som er viktigere. Men jeg har også hatt mye moro tidligere, så jeg angrer ikke på noe, ler hun og påstår at hun fortsatt er en eksplosiv dame.

Bor ikke sammen
Loos bor fortsatt i Spania der hun tidligere jobber for David Beckham, mens kjæresten fortsatt er i Norge.

- Jeg er ganske sjalu av meg, men jeg stoler helt og holdent på ham, forteller hun og legger til at hun holder på lære seg å snakke norsk.

Hun bekrefter også at kjæresten kjenner til fortiden hennes med Beckham.

- Han leser ikke ukeblader, men han vet om det. Jeg har jo ikke fortalt ham detaljer. Når man blir sammen med noen så er det best å ikke snakke så mye om ekskjærestene dine, ikke sant. Han vet at vi var sammen, og hva jeg følte. Han vet mange ting, fordi han har spurt meg om det, forklarer hun.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Bifil
Loos blir også spurt om hva hun ville gjort hvis hun hadde blitt gravid med Beckham i stedet.

- Jeg var veldig ung. bare 25-26 da jeg var med David. Det er veldig vanskelig å si hva jeg ville gjort, sier hun å legge til at Beckham ikke vet at hun er gravid nå.

Loos, som er åpent bifil forteller også at hun har hatt to jentekjæresten og fem guttekjærester, men at David Beckham ikke vare en av disse.

- Han var ikke en kjæreste, han var en elsker, sier hun.

Skal holde seg på matta
Nå skal hun forsøke å ha et monogamt forhold til den norske legen.

- Ja, dette har aldri skjedd med meg før. Det er en mye dypere kjærlighet. Det kommer nok til å bli noen tunge stunder, men jeg skal kjempe for det.

Har du tips om denne eller anndre kjendissaker? Send oss en mail.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere