RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gressbrann trolig påsatt

Foto: Anne Vivi Muri Røisæth
Sist oppdatert:
Fant planker og flaske med klar væske ved brannstedet i Loddefjord. - Hele skogen kunne ha gått med, sier øyenvitne.

(iBergen.no) : Brannvesenet rykket ved 11-tiden onsdag ut til en gressbrann i Skomværs vei, nær Loddefjord. Varselet kom fra en beboer like i nærheten.

– Jeg ble obs på at det brente på grunn av hundene mine, de begynte å bjeffe noe voldsomt. Nå har vi nesten fått slukket brannen, men dette kunne gått mye verre dersom jeg ikke var hjemme og oppdaget det, sier Anne Vivi Muri Røisæth til iBergen.no.

Hun bor like foran stedet som brant, og satt på terrassen da hundene ble obs på at ikke alt var som det skulle. Da hun reiste seg, så hun både røyk og flammer fra skogholtet, og hentet umiddelbart en nabo for å få slukket brannen.

– Bak husene her ligger det masse skog og en gammel låve. Det er så tørt at alt det kunne ha brent ned hvis det ikke ble oppdaget raskt, sier Røisæth.

Noen bøtter med vann og iherdig tramping gjorde susen, og brannen var på det nærmeste slukket da brannvesenet kom til stedet.

Røisæth frykter at brannen er påsatt.

- Det kan se ut som om at noen har lagt en planke innunder et tre og så tent på. Det lå også en flaske ved siden av, som brannvesenet har tatt med seg for å se om det kunne være tennvæske på den, sier hun.

Brannvesenet opplyser at stedet nå er godt dynket med vann, og at politiet er koplet inn.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere