*Nettavisen* Nyheter.

- Guling!

GJESTER: Modellen Mimi Blix og Jørgen «Name» Johnsen var gjester hos Christian Strand på torsdag. Foto: (Skjermbilder NRK)

Se popstjernen sjarmere Norges Tyra Banks og kalle NRKs Christian Strand for guling.

(730.no:) Torsdag kveld var NRK-sofaen til Christian Strands program «I kveld» fylt av Mimi Blix og Jørgen «Name» Johnsen, to personer som begge fikk sin karrierestart i Fredrikstad.

Denne saken er levert av 730.no

Eksentriske Name, som er ute med sitt debutalbum «Drum» og fremførte singelen «Get Along», fortalte Strand at filmene «Star Wars» og «Back To The Future» fikk ham interessert i musikk (han har over 6500 DVD-er) og at han har lyst til å gi ut «Drum II» allerede i 2010 og «Drum III» i 2011.

- Men kanskje jeg blir D'Angelo og gir ut en skive om ti år, humret han og refererte til sin amerikanske soulkollegas lite hyppige plateslipp.

Men da Name ble spurt om Tourettes syndrom og ADHD, noe han ofte kobles til, ble han lett irritert.

SE BILDER: Broren til Ari Behn festet med Name og Mira Craig.

- Det trodde jeg var et dead subject, men okay, la oss ta det tilbake. Nå har jeg ikke jeg så utpreget Tourette da, jeg har ikke tics, og... guling! Jeg kunne jo sagt det, men jeg gjør ikke det, sa artisten oppspilt. Christian Strand tok det med et smil.

Forvekslet
17 år gamle Mimi fikk livet sitt forandret da hun ble forvekslet med en modell i en Fredrikstad-butikk, og fikk beskjed om å gå på bakrommet ettersom de skulle ha moteshow. Blix trodde hun var mistenkt for tyveri, og viste fram vesken sin og sa at hun var uskyldig.

Året etter signerte hun med IMG Models, som også har Heidi Klum, Naomi Campbell, Kate Moss og Tyra Banks i stallen. Sistnevnte blir Mimi ofte sammenlignet med, og i disse dager er hun kjendis i India via en kalender for ølgiganten Kingfisher. En begivenhet ikke ulik Sports Illustrateds årlige badedraktspesial, bladet som var med å gjøre Tyra kjent.

Samarbeid?
Mimi fortalte Strand hun hører mest på rock, men lyste opp da den fargerike popartisten i sofaen nevnte at det kanskje er plass til henne i hans neste musikkvideo.

Ifølge modellen har hun tidligere blitt invitert i en video med R&B-stjernen Akon. Name, som spurte Mimi hva heroinmodeller hører på, fristet henne med informasjon om at hans neste plate kommer til å ha mer rockelementer. Etter det 730.no erfarer, skal de to diskutere mulighetene for å møte hverandre foran kamera igjen.

KLIKK HER FOR LENKER TIL NRK-INNSLAGENE OVERFOR OG VIDEO AV MIMI BLIX.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.