RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gutt (3) drept i mafiaoppgjør

Sist oppdatert:
Italia sjokkert over mafiarelatert barnedrap.

Roma (NTB-AFP): Italienerne er rystet over at en tre år gammel gutt var blant dødsofrene i det som trolig var et oppgjør mellom rivaliserende mafiagrupper i Sør-Italia.

Liket av en tre år gammel gutt, en mann som trolig var hans 52 år gamle bestefar og en kvinne som antas å være bestefarens marokkanske kjæreste, ble søndag funnet i en utbrent bil i Calabria-regionen.

Politiet tror de tre ble drept først og at bilen deretter ble påtent.

- Hvordan kan man drepe et lite menneske slik? Dette går over alle grenser, sa statsadvokat Franco Giacomantonio til italienske medier mandag.

- Dette er grufullt og det mest ondskapsfulle drapet jeg har sett i alle de årene jeg har jobbet med dette, fortsetter han.

Politiet har ennå ikke opplyst identiteten til de tre døde. Men italienske medier skriver at mannen trolig er Salvatore Iannicelli, som har sittet i husarrest for narkotikasmugling og som ble meldt savnet lørdag. Han har tidligere også vært tiltalt for borføring og overgrep mot kvinner.

Den døde gutten er trolig Nicola Campolongo, sønn av Iannicellis datter, som sitter fengslet for narkotikasmugling sammen med guttens far. Lille Nico bodde sammen med moren i fengsel i ett år før bestefaren overtok omsorgen for ham. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere