RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gwen er en sikker vinner

Sist oppdatert:
- Artisten Gwen Stefani er en sikker vinner når det gjelder vårens hårtrender, sier «Homsepatruljens» frisør Birger Løken.

(SIDE2): - Denne våren vil jeg ikke se hockeysveis, det er helt passé. Det kommer nok til å bli mer tunge hele lengder, med en svak bøy. Noe av trenden fra i fjor vil nok fortsette. Krølltangen kommer til å være hyppig i bruk, sier Birger til side2.

- Madonna er jo også et trendikon og når hun stiller opp i musikkvideoen med den hårfasongen, så er det klart at det er med på å påvirke moten.

Hvilken kjendis synes du best representerer vårens hårtrend?

- På kvinnefronten er jo Gwen Stefani er klar vinner. På herrefronten er det mer vanskelig. Men Johnny Depp vil for meg alltid være det store idolet.

David Beckham er også et trendikon. Nå for tiden har han litt mer lenge og mer hår, det er jo veldig moteriktig. Forresten så må disse vestkantguttene slutte å bruke pannebånd. Det er både ulekkert og uhygenisk, sier Løken.

Hvor viktig er hår for nordmenn?

- Hår er det plagget du ikke kan kle av deg. Det er millionindustri i Norge. I den grad man kan kalle hår et accessories, så vil jeg påstå at håret er det viktigste.

Lettest å bomme på håret

Birger Løkeng er til daglig Art Director og medeier i Adam og Eva -kjeden. I tillegg er han stylist for blader som Elle, GQ, Fiords, Face og Bible. Han mener det er positivt at nordmenn nå liker å kaste seg ut på nye trender.

- Folk har lettest for å bomme på håret, men mote handler om å ha det gøy og prøve ut nye ting. Nå er folk mer vågale enn tidligere, de har lettere for å finne sin egen greie, sier Løken til side2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere