RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ha felles elsker

(Crestock)
Dansk sexolog forteller hvordan man unngår utroskap.

(SIDE2): Ifølge den danske sexologen Karen Sveistrup kan det å ha en felles elsker eller elskerinne gjøre at man unngår å falle for fristelsen til å være utro.

- Fordelen med å by inn noen til deres felles seng er at dere deler opplevelsen, sier hun ifølge den svenske avisen Expressen.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Åpen forhold et alternativ
Hun nevner også det å ha et åpent forhold også er et alternativ om sexlivet har gått i stå, og man tenker på å være utro. Hun understreker da at det er viktig å lage regler som begge parter er enige om.

- Prat først
Av det mer beskjedne slaget kan også en langhelg være redningen for forholdet ifølge sexologen, men hun anbefaler alltid at man prater sammen før man setter i gang noen tiltak.

- Begynn med å prat med hverandre om utroskap. Hva er utroskap for deg? Hvordan definerer din partner utroskap? Kanskje er SMS-flørting like mye utroskap som et lytt på firmafesten? Eller er det bare snakk om utroskap når man ligger med noen? spør hun.

Fysisk aktivitet
Til slutt skriver hun at om ingenting av dette vil fungere for deg og din partner, kan man ta seg en skikkelig treningsøkt slik at man får forbrent den seksuelle energien man har i kroppen.

Kanskje dette er en lettere, og en sikrere måte å unngå utroskap og redde forholdet på?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere