RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ha ha, skoen sitter fast!

Sist oppdatert:
Kronprins Haakon var raskt på pletten for å hjelpe sin festkledde kone - to ganger.

(SIDE2:) Kronprinsesse Mette-Marit opplevde det mange andre kvinner har gjort før henne da hun, kronprins Haakon og de kongelige gjestene skulle spise middag på kongeskipet.

Satt fast i brygga
Hun satte den tynne stiletthælen på sandalen fast mellom bryggeplankene. Mette-Marit - kledd i dristig, rosa leopardmønstret kjole, kunne ikke annet enn å le da fotografene fanget øyeblikket. Ikke bare en, men to ganger måtte hun rope på ektemannen for å få løs foten.

SIDE2 var i Stavanger:

- En aldeles nydelig feiring

Besvimte for dronningen

Benny fikk klem av Ari

Stoltenberg gjorde Sonja flau

Her går lyset for Sonja

Bursdagssang for Sonja

Regnværet gjorde det lite hensiktsmessig å bøye seg ned med en ny kjole i full lengde..

Dronningen er vertinne for Europas kongelige under feiringen av sin 70-årsdag. De kongelige stilte i flotte kjoler og mennene var stivpyntet i mørk dress eller smoking onsdag kveld. Men det var det ikke mange som fikk se.

Lite glamour
Det kalde og dyvåte været gjorde det helt enkelt umulig for gjestene å vise seg i festgalla før de var kommet innenfor dørene.

LES HISTORIEN:- Dronningen var uønsket

Prinsesse Astrid Fru Ferner gjorde som en ekte norsk kongelig - hun hadde trukket en stor Helly Hansen boblekåpe over festantrekket.

Kun bursdagsbarnet selv, dronning Sonja, kom spaserende uten yttertøy og viste frem en todelt kreasjon for aftenen. En nydelig hvit topp med broderier og rett over skåret. Skjørtet var i en lekker gråblå farge med hvite prikker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere