RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ha parfyme i navlen

GIR TIPS: Aerosmith-frontmann (61) har både lowlights og highligts i håret, blekede tenner og porefri, perfekt hud, og har dermed all nødvendig tyngde for å gi datteren skjønnhetstips.
GIR TIPS: Aerosmith-frontmann (61) har både lowlights og highligts i håret, blekede tenner og porefri, perfekt hud, og har dermed all nødvendig tyngde for å gi datteren skjønnhetstips. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Aerosmith-legenden Steven Tyler viser flere sider av seg selv.

(SIDE2:) Liv Tyler har innrømmet at rockefaren Steven Tyler gir fantastiske skjønnhetstips, melder Splash News.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå!

Liv er datter av modell Bebe Buell og Aerosmith-frontmann Steven Tyler. Både mor og far har bidratt til 32-åringens skjønnhetsregime.

Parfyme i navlen
- Mamma og bestemor var begge modeller og tok godt vare på huden sin, så jeg kunne ikke unngå å lære det fra dem. Resultatet er at jeg ikke kan legge meg uten å ha vasket, tonet og fuktet huden – uansett hvor sent det er, sier Liv.

Også pappa Tyler har bidratt:

- Faren min er også full av fantastiske skjønnhetstips. For eksempel sier han at du skal ha parfyme i navlen og under fotsålene, så duften blir en del av deg, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere