RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hadde fortjent bedre resultat

Sist oppdatert:
ULLEVAAL STADION (vif.no): Etter å nok en gang å ha gått på et surt tap mot byrival Lyn, var de involverte naturlig nok skuffet, men også kapable til å ta med seg de positive tingene.

Jarl André Storbæk hadde en gyllen mulighet til å gi Vålerenga en drømmestart på kampen, etter at Vålerenga fikk straffe kvarteret ut i kampen. Dessverre bommet han.

- Det går opp og ned i fotballen, og i dag får vi en verst tenkelig start når jeg bommer på straffa. Jeg prøver å sette den hardt ned til høyre, men Gustafsson gjør en god redning. I tillegg er jeg innblanda i begge måla i mot, og jeg håper jeg har gjort fra meg de dårlige prestasjonene i år, forklarer en skuffet høyreback.

- Siden Freddy ikke var på banen, gikk jeg fram og tok ansvar. Sånn er det. Det er surt nå, men jeg føler meg ikke som noen syndebukk, hele laget sitter igjen med svarteper etter å ha tapt en kamp vi fortjente å vinne.

Alt i mot
Storbæk var, selv om han selv synes han spilte en dårlig kamp, ofte involvert i Vålerengas angrep og mange sjanser.

- Spillemessig var dette blant de bedre kampene vi har spilt i min tid i Vålerenga. Vi kommer fint rundt på kantene, får lagt inn foran, men mangler marginene for å avgjøre kampen. I dag føler jeg vi får alt på en gang. På en god dag hadde vi scoret mer enn Lyn, sier han.

Storbæk er glad for at neste kamp kommer allerede om fire dager.

- Vi må bare legge dette bak oss med en gang, og snu dette til noe positivt. Det er surt i dag, men vi får ta det som et spark bak, og heve huet inn mot onsdagen. Vi spiller bra fotball, og klarer vi å luke vekk ting foran begge mål kan dette bli bra, avslutter han.

Rekdal skuffet og fornøyd
Hovedtrener Kjetil Rekdal var skuffet over resultatet etter kampen, men fornøyd med prestasjonen.

- Vi spiller tidvis fantastisk god fotball i dag, og har igjen noen sinnsyke marginer i mot oss mot Lyn. Vi skaper en haug med sjanser, og hadde fortjent bedre i dag, og det er surt å ikke klare å vinne denne kampen, sier han.

Rekdal var også særs uenig i dommer Bragemoens valg om å ikke utvise Tommy Berntsen etter i straffesituasjonen.

- Det er godt mulig Morten blir felt utenfor boksen, men uansett er regelboka klar. Lyn har ingen bak Berntsen som feller, og da skal han vises ut. Der er regelboka klar. Dommeren fortalte meg at han tolket situasjonen annerledes, og det er surt, spesielt når det er en Lyn-spiller som ikke skulle vært på banen som scorer det første målet.

I den andre straffesituasjonen er han derimot ikke like krass.

- Det er en klar straffe, men det er greit at Sandemoen tar feil der. Han hadde ikke god nok vinkel til å kunne avgjøre om det skulle vært straffe, forklarer han.

Vanskelige å slå
Etter en spillemessig god kamp, velger Rekdal også å se framover mot de neste kampene.

- I dag spiller vi opp mot vårt beste, og fortsetter vi med det uten å møte lag som har den samme flaksen som Lyn, skal vi ta mange poeng framover. Vi er også litt upresise i avslutningene i dag, men noen ganger scorer du på sjansene, andre ganger ikke. Sånn er det, og nå må vi bare se fram mot en tøff kamp i Tsjekkia mot en veldig god motstander, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere