RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

- Hadde ni narkotiske stoffer i kroppen

Sist oppdatert:
Sjokkerende obduksjonsrapport avslører uhyggelige detaljer fra den avdøde superstjernens hemmelige liv.

Whitney Houston ble funnet død i et badekar på sitt hotellværelse i Beverly Hills 11. februar i år. Nå har den britiske tabloiden TheSun fått tilgang til obduksjonsrapporten, som viser at den kvinnelige sangstjernen presset kroppen sin til det ytterste i årevis.

I tillegg til brennmerker og et nålestikk i armen, viste rapporten at Houston hadde totalt ni forskjellige narkotiske stoffer i kroppen dagen hun døde.

Sangstjernen hadde i tillegg et hull i nesen, som følge av omfattende kokainmisbruk.

- Ulykke
Den første rapporten fra rettsmedisinerne viste at Houstons død var en ulykke. Hun druknet, men kokain og hjertefeil skal ha vært medvirkende faktorer til sangstjernens død. Houston hadde en hjertesykdom, og den kan ha blitt forverret av at hun tok kokain, opplyste en talsmann for myndighetene i Los Angeles forrige måned.

48-åringen fikk trolig hjerteproblemer som førte til at hun fikk hodet under vann. Den offisielle dødsårsaken er derfor drukning

Badet i varmt vann
Badekaret Whitney Houston ble funnet i skal ha holdt 66 grader da stjernen hoppet opp i det, skriver den britiske avisen søndag. Dette forklarer brennmerkene på store deler av kroppen hennes.

Det er foreløpig uvisst hvorfor hun valgte å bade i det varme vannet. Flere medier spekulerer i at det enten har vært snakk om en farlig lek, eller om hun rett og slett var så ruset at hun ikke merket den høye temperaturen på badevannet.

Stoffene som ble funnet i den avdøde artistens kropp var: smertestillende Ibuprofen, beroligende Xanax, marihuana, kokain, muskelberoligende Flexeril og antihistaminet Benadryl.

Den verdenskjente sangeren er kanskje mest kjent for hitlåten «I will always love you», da hun spilte mot Kevin Costner i filmen The Bodyguard fra 1992.

Houston giftet seg med Bobby Brown 18. juli 1992, og fødte året etter deres datter Bobbi Kristina Houston Brown. Etter hvert ble det kjent at hun misbrukte narkotika. Albumsalgene stagnerte og hennes image ble kraftig endret med hennes merkelige offentlige opptredener. Hun innrømmet at hun misbrukte kokain, marihuana og piller, og stemmen hennes ble raspete og hes. Hun ble skilt fra Brown 24. april 2007, og fikk foreldreretten til deres datter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere