RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hadde noen fått denne i hodet, ville de blitt drept

Det var her, utenfor personalinngangen til Radisson Blu i Tromsø, at Johnny og Ida Nur Lorentsens bil ble truffet av ei Jägermeisterflaske.
Det var her, utenfor personalinngangen til Radisson Blu i Tromsø, at Johnny og Ida Nur Lorentsens bil ble truffet av ei Jägermeisterflaske. Foto: Privat
Flyvende Jägermeister knuste Johnnys frontrute.

(TROMSØ) Nordlys: Ved 19-tiden lørdag kveld stanset Johnny Lorentsen (50) bilen utenfor personalinngangen på Radisson Blu i Tromsø for å plukke opp kona Ida Nur Lorentsen.

De to hadde akkurat satt seg inn i bilen da de plutselig skvatt til.

- Gedigent brak

- Først hørte vi bare gedigendt brak, og skjønte ikke hva som skjedde. Så oppdaget jeg at frontruta var knust. Vi gikk ut og begynte å se oss litt rundt. Vi hørte det foregikk en fest i et av hotellrommene, men jeg klarte ikke se hvor det kom ifra. Jeg så utfra treffpunktet på ruta at det ikke var noe gedigent som hadde truffet den, så vi begynte å lete. Da fant vi ei lita flaske Jägermeister som helt klart bar preg av å ha forårsaket rosa på frontruta, sier Johnny Lorentsen til Nordlys.

Ida Nur Lorentsen og Johnny Lorentsen

- Kona fikk helt sjokk, forteller han, og sier at den lille brennevinsflaska var like hel etter fallet. Den hadde tilsynelatende blitt kastet fra et rom på hotellet, som inneslutter den trange gata på begge sider.

Potensielt drapsvåpen

Frontruta må skiftes, men bare tilfeldigheter hindret at saken fikk et langt mer alvorlig utfall.

- Folk må begynne å tenke seg om. Denne gangen traff den en bil, men da jeg sto der og ventet gikk det masse folk forbi, og det gikk folk forbi etterpå. Hadde noen fått den i hodet, ville det vært et drap - det er jeg overbevist om, sier Johnny Lorentsen til Nordlys.

- Jeg kunne fort ha stått på yttersida av bilen og venta, legger han til.

Lorentsen forteller at han har tatt kontakt med både hotellet og politiet etter hendelsen. Til uka skal saken politianmeldes.

Han ber personer som vitnet hendelsen, eller på andre måter vet noe, ta kontakt slik at saken kan oppklares.

Les flere saker hos Nordlys.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere