RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hadde nyttårssex på plenen

Sist oppdatert:
Det rolige nabolaget i Åsane ble plutselig forvandlet til en krigssone da hundrevis av ungdommer invaderte gaten for å feste. Sjokkerte naboer fikk blant annet servert sex på plenen.

Midt i et vanvittig rabalder, der flere hundre ungdommer gikk amok i feiringen av inngangen til det nye året, kunne Kari-Mette Taylor se et opphetet par som ikke akkurat var proppfull av bluferdighet.

- En av gangene jeg torde å snike meg ut, satt en mindre kledd jente oppå en gutt midt i alt styret. For å si det slik: Jeg fikk ikke med meg alt, men de bevegelsene har jeg sett før, sier Taylor til Bergensavisen.

Plensexen skjedde mens andre i ungdomsgjengen tisset på trappene, havnet i flere slagsmål, spydde om hverandre, knuste glass og skjøt opp raketter i alle retninger. Nesten samtlige av nabolagets postkasser ble også sprengt nyttårsaften. Nabolaget måtte barrikadere seg i sine egne hjem mot ungdomsfesten i gaten. Beboer Bjørn Budal beskriver flokken som hovedsaklig mindreårige, og mener det bare er ren flaks at det ikke gikk helt galt, ettersom mange av beboerne i nabolaget er eldre mennesker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere