*Nettavisen* Nyheter.

- Hadde sex ti ganger om dagen

Foto: Splash News (Splash News)

Eksen til Verne Troyer forteller om hvordan ekteskapet med skuespilleren var.

(SIDE2): Skuespilleren som nå er klar for kjendisutgaven av Big Brother, har tidligere vært gift med Playboy-modellen Genevieve Gallen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Den kortvokste skuespilleren overrasket sin kone med en ekstrem lidenskap, forteller hun til News of the World. Skandaleavisen har tydeligvis vært svært interessert i hvordan sexlivet til kjendisparet fungerte.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Vi måtte være kreative, men på grunn av min yogaerfaring kunne jeg komme i de riktige posisjonene, og vi fikk det til å fungere. Jeg ble snart hodestups forelsket i Verne.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Vi kunne ha sex ti ganger om dagen, forteller hun i intervjuet som nå gjengis i mange aviser.

- Sexavhengig
Troyer har en del skandaler på samvittigheten, og er glad i å ta seg en fest. Hans utsvevende liv overrasket også ekskonen.

- Han var sexavhengig. Han var den andre mannen jeg hadde sex med. Han fortalte meg at han hadde vært med svært mange jenter.

De to møttes på en fest i Hugh Hefners Playboy Mansion, og da hun ble med Verne hjem følte Gallen seg som Alice i Eventyrland, forteller hun.

- Det var en miniatyrfuton der og et miniatyrkjøleskap i enden av sengen. Alle bryterne var i høyde med knærne mine, og toalettet var på størrelse med en barnepotte.

- Mer forelsket i alkoholen

Klikk på bildet for å forstørre.

Likevel gjorde hun alt for å beholde oppmerksomheten til den kjente skuespilleren.

- Jeg kledde meg i mitt mest sexy undertøy hver dag og prøvde alle typer rollespill. Noen ganger kledde jeg meg som en prostituert, andre ganger som cheerleader og til og med skolepike.

Forholdets store utfordring ble imidlertid Troyers alkoholproblemer.

- Ved slutten av dagen tror jeg han var mer forelsket i alkoholden enn han var i meg.

De to giftet seg i januar 2004, etter at han hadde vært på avrusningsklinikk. Men bare noen måneder etter begynte han å drikke igjen. Han forlangte da at ekteskapet ble annullert, ettersom han måtte være singel for å kunne være med i et amerikansk realityshow. Gallen gikk til slutt med på en skilsmisse, og hun mener fortsatt at han er en fin person.

- Verne er den søteste og mest omsorgsfulle personen i verden når han er edru, sier hun.

Les også: - Hun kastet meg i gulvet

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.