*Nettavisen* Nyheter.

- Hallvard trener til han nesten besvimer

Foto: (Scanpix)

Det er dansepartner Alexandra Kakurina som må sette foten ned.

08.11.09 22:14

(SIDE2:) Da Hallvard Flatland måtte ut i danseduell mot Triana Iglesias under lørdagens «Skal vi danse», er det mulig at hardkjøret på trening gjorde at han hadde det lille ekstra.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Lørdag ble nemlig dagen da Triana, dronningen av dansedueller, måtte se seg slått av en sterkere konkurrent.

Les mer: - Jeg er skikkelig stolt av meg selv

Dermed har Hallvard sikret seg plass i semifinalen, noe som var dansepartner Alexandra Kakurinas mål helt fra starten.

- Hun har sagt det helt fra begynnelsen av, og jeg har alltid bare ledd av henne. Men nå er vi der! Alt utover dette blir bonus, smiler Flatland til Side2.

Trener hver dag
Ifølge Alexandra er det ikke helt tilfeldig at de har kommet så langt.

- Vi har trent hver eneste dag siden 20. august. Hallvard er helt utrolig. Han gjør alt jeg ber om. Ber jeg om at han skal stå på hodet, så gjør han det, ler hun.

- Det er aldri han som sier stopp heller. Han danser til han nesten besvimer. Det er jeg som må sette foten ned, sier hun.

Imponerte med slowfox
Hallvard måtte ut i danseduell mot Triana Iglesias på lørdag, der han skulle overbevise med den aller vanskeligste av standarddansene, slowfox.

- Jeg ble jo litt betenkt når jeg hørte vi skulle gjøre slowfox, men samtidig begynner jeg å se et mønster i all denne dansingen, sier han.

Hallvard gikk seirende ut av omdansen og må nå gjøre seg klar for semifinalen neste lørdag. To nye danser skal læres på en fattig uke.

- Piece of cake
- Neste uke er det cha cha cha og quickstep vi skal prøves i. Det blir jo skikkelig enkelt i forhold. De dansene har jeg i hvert fall hørt om, spøker Flatland.

Tre dansere er fortsatt med i konkurransen, og Hallvard og Alexandra må slå enten Mia Gundersen eller Carsten Skjelbreid for å komme til finalen.

- Vi skal trene masse denne uka, og gjøre det beste vi kan. Det er planen, sier Alexandra.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag