RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- «Halo Reach» blir det største i 2010

(Bungie)
Sist oppdatert:
Programleder Geoff Keighley er imponert over Bungies neste spill i «Halo»-serien.

Geoff Keighley, programlederen på amerikanske Gametrailers TV og Spike TV, er blant journalistene som får se og prøve de aller største spillene først.

Med Spike TVs Video Game Awards (VGA) rett rundt hjørnet er det klart for nye avsløringer og visninger av noen av de mest spennende titlene som kommer i 2010. I den siste podkasten til Major Nelson er det tydelig at Keighley er imponert over Bungies kommende «Halo Reach».

- «Reach»-verdenen er fenomenal, jeg tror det kommer til å bli det største spillet i 2010. Folk digger «ODST», men når de får se det enorme skrittet fremover Bungie tar med «Reach» ... Alle jeg har pratet med som har sett det, er utrolig begeistret, sier Keighley.

Programlederen forteller videre at publikum får se «Halo Reach» for første gang på VGA. Det skal ikke være snakk om spillet i aksjon, men en såkalt in-game trailer.

«Halo Reach» ble annonsert på E3-messen i Los Angeles 1. juni 2009 med en trailer som viser planeten Reach sett fra verdensrommet. En stemme sier over radioen «There's no mistake, it's them» før en rekke eksplosjoner synes på overflaten av planeten.

Den nye «Halo Reach»-traileren fra VGA 2009 publiseres på Gametrailers.com 12. desember. Spillet slippes eksklusivt til Xbox 360 høsten 2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere