- Han betalte meg 80.000 for sex

Foto: Montasje, Scanpix/faksimile avCorsera Magazine

Prostituert hevder Berlusconi ga henne narkotika og betalte kvinner for sexorgier.

04.11.10 15:31

Den omstridte italienske statsministeren Silvio Berlusconi (73) knyttes igjen opp mot prostitusjon og narkotikamisbruk.

Statsministeren har flere ganger blitt anklaget for å ha kjøpt og betalt for seksuelle tjenester, noe som blant annet førte til at kona skilte seg fra ham.

Nye anklager
Denne gangen er det en 27 år gammel prostituert som hevder at Berlusconi betalte henne 10.000 euro for to sexmøter, noe som tilsvarer 81.600 kroner i dagens kurs.

Nadia Macri skal ifølge italienske aviser ha fortalt om sexmøtene til italienske etterforskerne i Palermo i forbindelse med en pågående granskning av narkotikatrafikken i Italia. Granskingen skal ha ført etterforskerne inn på privatlivet til en rekke politikere i Berlusconis parti.

- 25 unge kvinner
Macri hevder overfor granskerne at hun var én av 25 unge kvinner som var gjester i statsministerens private feriehus på Sardinia i april måned. Hun forteller at kvinnene ble tilbudt marihuana, som skal ha blitt fraktet på statsministerens privatfly, skriver The Times.

27-åringen hevder at hun også deltok på en annen fest i statsministerens hus i Arcore, og flere kjendiser skal ha vært gjester på festen. Etter middagen skal Marci ha vært en av flere kvinner som ble igjen for å delta i en privat hyrdestund sammen med Berlusconi.

Sex i svømmebassenget
- Han pleide å si «neste, være så snill», og noen ganger var vi alle sammen i svømmebassenget og hadde sex, skal Marci ha sagt til granskerne, ifølge avisen Corriere della Sera.

Statsministerens advokat, Niccolò Ghedini, hevder imidlertid at alle påstandene er blitt avkreftet under tidligere granskninger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.