RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han er en mannssjåvinistisk jævel

(Foto: TV3)
Sist oppdatert:
Nanna er ikke nådig i sin karakteristikk av Rune på Paradise Hotel.

(SIDE2): Det skal tas to valg på Paradise Hotel i kveld. Både en av gutta og en av jentene må nemlig reise hjem i kveldens episode.

For jentene er valget av gutt såre enkelt. De vil at Petter skal sende hjem Rune, som etter de siste episodene har blitt meget upopulær.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Vi drar heller hjem frivillig enn at han blir her, stemmer jentene i, mens Nanna ikke har et eneste godord å si om ham.

- Han er så slem. En mannssjåvinistisk jævel, mener hun.

Upopulær avgjørelse
Petter er på sin side usikker for han har blitt glad i sin gode venn Rune, selv om han er upopulær hos jentene. Den andre Petter kan velge å sende hjem er Alexander som bare har vært på hotellet en kort stund.

- Det er så intenst og du bonder så jævlig her inne, men hvis jeg velger at Rune skal bli så er det en drit upopulær avgjørelse, tror Petter.

Han løper fram og tilbake og snakker med både jentene, Rune og Alexander. Han får klarhet i at Alexander har oppriktig lyst til å bli på hotellet og at Rune selv trives på hotellet på tross av jentenes tydelige vrede mot ham.

I tenkeboksen
- Jeg må tenke på hva jeg selv står for, er det siste Petter tenker før han må ta et valg. I kveld får du vite om det er Alexander eller Rune som sendes hjem, i tillegg til at en av jentene må ta med seg kofferten på første fly hjem til Norge.

11 deltakere sjekket til å begynne med inn på Paradise Hotel i Mexico, flere sjekker inn underveis, i takt med at andre sjekker ut – og til slutt avgjøres hvem som vinner premiesummen på 300.000 kroner.

For å bli værende på Paradise Hotel gjelder det å finne en partner til ukas parseremoni. Den som står igjen alene, må forlate paradiset og gjøre plass til en ny gjest.

Paradise Hotel sendes på TV3 mandag til torsdag klokken 21.30

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere