*Nettavisen* Nyheter.

- Han er grå av angst

PANIKK: Jude Law skal være grå av angst på grunn av en serie private bilder tatt av hans gravide elskerinne. Foto: (Scanpix)

Jude Laws høygravide elskerinne i besittelse av intime bilder.

(SIDE2): Nylig ble det kjent at 36 år gamle Jude Law venter barn med sin amerikanske eks-elskerinne Samantha Burke.

Og som om ikke dette var nok, er nå Law livredd for at den 24 år gamle modellen skal offentliggjøre en rekke private bilder hun tok mens deres korte romanse i New York pågikk.

Les her: Pappa for fjerde gang

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Advarte familien
Ifølge The Sun har Law nå advart eks-kona Sadie Frost og deres tre barn om at bildene Burke er i besittelse av kan volde familien stor skade - dersom hun velger å vise dem til verden.

- Etter at han fortalte familien om at han venter barn med Samantha, tok han Sadie til side og fortalte om bildene. Han er grå av angst, spesielt fordi det kan påføre hans nærmeste enda mer stress, sier en kilde til avisen.

Ivrig hobbyfotograf
Laws tidligere elskerinne er nemlig en ivrig hobbyfotograf, og skal ikke ha latt seg be to ganger da hun var involvert med filmstjernen.

- Samantha var fullstendig bergtatt av Jude og nøt å fotografere ham. Det var et lidenskapelig forhold, røper kilden.

Jude og Samantha møttes da skuespilleren var i New York for å spille inn Guy Ritchies nye film «Sherlock Holmes» i jula. Burke har termin 6. oktober, og jenta skal etter rapportene hete Sophia.

Tårevått pressemøte
Da Samantha møtte pressen i Florida nylig, ble det en tårevåt affære.

- Hei, jeg er Samantha Burke, sa hun sjenert før hennes advokat leste opp en erklæring som bekreftet at Law har vært «støttende».

Hennes mor kunne videre røpe at 24-åringen var livredd for å fortelle Jude om graviditeten.

- Hun var i sjokk da hun fant ut at hun var gravid. Det hadde vært fint om barnefaren kunne vært mer tilstede, men det kommer ikke til å skje på grunn av jobben hans, mener mamma Burke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.