RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han er okse, ass

Sist oppdatert:
Bengt Sæternes dunka inn mål på treninga. Les onsdagens treningsrapport her.

Det er en sur og kald høstformiddag på Valle. Vålerenga kommer fra en sterk hjemmeseier mot cupfinaleklare Strømsgodset lørdag og viste nok en gang at de er et godt hjemmelag. Spillet varmer, målene renner inn og med seier over kanarifugla på lørdag er Vålerenga et stort skritt nærmere den nest gjeveste medaljen. Før den kommende kampen på lørdag er Vålerenga åtte poeng foran "gutan" fra Tromsø. Fortsetter seiersrekken hjemme på Ullevaal og vinner Vålerenga trekampen? Her følger onsdagens treningsrapport:

Oppvarming

Økta starter med den tradisjonelle firkanten hvor spillerne rundt skal holde ballen i laget, mens de i midten skal prøve å få tak i ballen. Latteren sitter løst og man ser tydelig hvem som besitter andreplassen i Tippeligaen.

Den ene firkanten består av: Freddy Dos Santos, Kristian Brix, Bengt Sæternes, Kristofer Hæstad, Andre Muri og Stefan Strandberg.

I den andre firkanten boltrer disse spillerne seg: Amin Nouri, Mos, Adnan Haidar, Harmeet Singh, Fegor Ogude, Luton Shelton, Bojan Zajic og Dawda Leigh.

Keeperne holder på for seg selv sammen med Gjermund Østby og Arild Rønsen.

Mohammed Fellah trente alternativt med fysio Eirik Bjærke.

Andrea Loberto tar dem med på noen korte spurter får å få litt frekvens i beina inn mot neste øvelse som er presspill/ballbesittelse.

Ballbesittelse

Andrea Loberto og Kaz Sokolowski tar med seg gutta og det gjøres klart for neste øvelse. Det trenes på å holde ballen ti ganger i laget, mens noen fra motsatt lag er over å presser og prøver å ta ballen. Dette har Vålerenga vært meget dyktige på i år og det vises i bingen på Valle denne formiddagen.

Gult lag: Muri, Mos, Shelton, Dos Santos, Haidar, Ogude og Berre.

Svart lag: Hæstad, Strandberg, Leigh, Brix, Sæternes, Singh, Zajic og Nouri.

Det er et høyt balltempo og et bra trykk under denne øvelsen. Gutta virker pigge og klare for seier lørdag. Dagens moromann er Bojan Zajic. Han løper rundt å skaper mye humør og spilleglede i gruppa.

En mot en/to mot to

Siste øvelse før spilldelen er en mot en og to mot to. Det er fokus på å utfordre og å omstille seg fra angrep til forsvar. Spillerne starter en mot en og det er et høyt tempo under denne øvelsen og spillerne må tenke kjapt og omstille seg hurtig. Så er det to og to og det samme gjelder fortsatt. Det er gult mot svart lag og vinnerviljen er absolutt på topp.

Dagens kommentar: Dawda Leigh roper høyt ut når Bengt Sæternes runder en spiller og avslutter kontant i mål: " Han er okse ass! "

Spilldel

Det deles inn i to lag og det gjøres klart for spill på slutten av treningen. Det er mye positivt å se blant spillerne. Flere viser gode takter og alle virker pigge og klare for lørdagens kamp.

Det er høyt tempo i pasningsspillet og mange flotte avslutninger. Lagene er dem samme som i de forrige øvelsene.

Gutta viser lovende takter og vi håper på tre nye poeng på lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere