RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han falt utfor trappen

Mannen nekter for å ha grisebanket samboerens angivelige voldtektsmann (59). - Han må ha falt utfor trappen, er forklaringen på 59-åringens bruddskader.

BERGEN TINGRETT (iBergen.no): Både den 59 år gamle voldtektstiltalte mannen og samboeren til kvinnen han skal ha forsøkt voldtatt, sa de husket lite fra hendelsesforløpet den aktuelle kvelden.

Singlet funnet i kjelleren
- Jeg forstår ikke hva som kan ha skjedd. Jeg husker ikke å ha vært i vaskekjelleren og skjønner ikke hvorfor hun sier jeg har forsøkt å voldta henne. Hvordan skal jeg har klart det, så full som jeg var. Jeg har aldri hatt tendenser til slikt før, sa 59-åringen under sin forklaring for tingretten.

Han hadde ingen forklaring på hvorfor hans singlet ble funnet på gulvet i vaskekjelleren. Ifølge påtalemyndigheten skal han ha begynt å kle av seg da han overfalte kvinnen i hennes egen vaskekjeller. Delvis klarte han å gjennomføre et overgrep på kvinnen, men hun kom seg løs og flyktet før han fikk fullbyrdet voldtekten.

Flere brudd i ansiktet
Da kvinnens samboer senere samme natt fikk vite om det angivelige overgrepet skal han ha gått amok og, ifølge tiltalen, ha grisebanket 59-åringen slik at han måtte innelegges på Haukeland universitetssykehus. Legerapporten viser at mannen hadde flere brudd i ansiktet, ribben og hender. Men samboeren benekter at han har forårsaket disse skadene.

- Jeg husker fint lite. Det gikk fort og gale. Jeg så ham ligge på bakken ved trappen. Plutselig spratt han opp og angrep meg og det ble håndgemeng. Det neste jeg husker er at jeg blir vekket av politiet hjemme hos meg selv, sa samboeren da han forklarte seg i rettssaken mandag.

Han mente 59-åringen måtte ha falt utfor trappegelenderet og fått skadene i fallet.

Rettssaken mot de to mennene pågår i Bergen tingrett de neste tre dagene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere