RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han fortjener å vinne Farmen

Sist oppdatert:
Hvis det hadde vært opp til seerne, så hadde Geir Ove vunnet «Farmen».

(SIDE2): Onsdag kveld ble det klart at det blir en kvinne som vinner «Farmen» - lørdag skal Silje, Ann Kristin og Unni kjempe om en finaleplass.

Hvem tror du vinner «Farmen»? Stem til høyre!

Fortjener seieren
Etter ti uker er gårdseventyret snart over, og det har vært mange morsomme hendelser de siste ukene.

Les også: Favorittøyeblikk fra «Farmen»

De tre som er igjen fortjener selvsagt en plass i semifinalen og finalen, men hvem er det seerne mener egentlig fortjener å vinne?

Side2 spurte leserne hvem de mener er den verdige vinneren av de 14, pluss de to utfordrende som har deltatt. Nærmere 5000 har stemt og 30 prosent mener i skrivende stund at Geir Ove er den som fortjener seieren.

Vi så Geir Ove forlate gården før finaleuken startet og det ble en tårevåt avskjed både for ham.

Les også: Tårevåt avskjed med Ann Kristin

Ann Kristin hadde Geir Ove som en av sine tøffeste konkurrenter, men hun takket ham for at hun kom til semifinalen. Geir Ove viste henne hvordan hun skulle felle trær og hvordan separatoren fungerte - begge oppgavene var viktige i konkurransen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hugo populær
Hugo var mislikt av både deltakere og seere i starten av serien, men etter Amins fylleepisode ble han en av de aller mest populære deltakerne. Seerne mener at Hugo har gjort noe riktig under hans tid på gården, og har fått en god andreplass med 26 prosent av stemmene her på Side2.

Les mer her: Nå elsker folket Hugo

Christian?
Torkel ble slått av de tre gjenværende jentene i melkespannholding. På nettmøte med TV 2 sier Torkel at han ikke synes det gjorde noe å bli slått av jenter. Torkel fikk litt ekstra vann i spannet for å jevne ut konkurransen, men forteller i nettmøtet at han fikk krampe med en gang og røyk derfor ut som førstemann.

Torkel mener også at Christian ver den verdigste vinneren av «Farmen» - fordi han var den kuleste fyren der inne.

I Side2s avstemning fikk Christian ingen stemmer, noe som kan ha sammenheng med at han hadde et kort opphold på gården eller at han faket en håndskade for å slippe unna arbeidet.

Første gang
For første gang siden realityserien startet er det en kvinne som går seirende ut. Side2s lesere har Silje som favoritt av jentene.

Silje seilet tidlig opp som favoritt på diverse nettfora der vinneren ble «avslørt». Det har vært mange vinnerne som er røpet de siste ukene - både Amin og Ingunn har vært hete stalltips, men hvem som faktisk blir årets «Farmen»-vinner gjenstår å se førstkommende lørdag.

Kommer tilbake
På den store finaledagen får Ann Kristin, Unni og Silje en gledelig overraskelse. De får besøk av de andre deltakerne som skal følge finalen og spørre spørsmål til semifinalistene.

Ingunn spør Silje om hennes taktikk under gårdsoppholdet.

- Du hoppet litt fra kar til kar og vær veldig nær mange. Var det en del av spillet eller er du bare så klengete? spør Ingunn. Spørsmålet får Silje til å himle med øyene.

SE VIDEO HER!

228777

Farmen-finalen ser du på TV 2 lørdag 12. april kl. 20.00.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere