*Nettavisen* Nyheter.

- Han hadde fjorårets pinligste

Hele 83 prosent av Side2-leserne mener Rune Rudberg står for fjorårets flaueste hendelse. Sjekk hvem som topper i utlandet.

02.01.08 13:19

(SIDE2): Det var i februar i fjor at et pikant bilde av Rune Rudberg i intim omgang med en fager blondine sirkulerte på internett.

I ettertid var det noen som hevdet at det hele var et PR-stunt, Rudberg selv mente at det pinlige bildet ble stjålet fra mobilen hans, men fulgte likevel opp med låta «Nå har alle folk fått se? n, ikke bare de 1001».

Hele 83 prosent mener Rune Rudbergs sexbilde står for den største kjendisskandalen i 2007.

- Jeg kunne sikkert fått bildet interessant alene og, spøkte Rune Rudberg til Tabloid etter hendelsen.

Se video på TV 2 Sumo her:

204207

Her er mer om fjorårets flaueste bilde:
Henges ut med sexbilde
- Rudberg-bildet er PR-stunt
- Føler meg som fritt vilt
Synger om sexbildet
- Takk for nakenbildet

Ali-tabbe på andre
I sommer i fjor krasjet Alejandro Fuentes sin nye millionbåt i Kristiansand. Den tidligere Idol-deltakeren hadde vært båteier i kun et døgn da han smalt inn i flere småbåter ved Fiskebrygga på Sørlandet.

Denne båtflausen mener 16 prosent av våre lesere at fortjener en andreplass over pinlig hendelser i fjor.

Her er mer om fjorårets krasj:
Idol-Ali i båtulykke
Ali kjøper ny båt

To på topp
Fuentes og Rudberg er stemt fram i vår sak over de ti pinligste episodene i fjor. Men med Rudbergs 83 prosent var det altså ikke mange andre kjendisers skandalenyheter som fikk lesernes stemmer.

LES SAKEN: Sexbildet vi aldri glemmer

DE UTENLANDSKE SKANDALENE
Kjendisbloggeren Perex Hilton har laget listen over de han kaller fjorårets vrak:

Britney Spears: Hun begynte året med stil ved å kollapse på en klubb. Like etter ble hun innlagt på rehabilitering, forlot rehabiliteringen, barberte hodet, angrep en fotograf, dro tilbake på rehabilitering, og havnet i uenighet om foreldreretten med Kevin Federline.

Jamie Lynn Spears: Det er noe seriøst galt med den familien. Jeg skylder på moren. Det at hun offentliggjorde graviditeten, solgte historien til O.K Magazine for millioner.

Lindsay Lohan: Hun ble arrestert mer enn en gang i 2007, og var på rehabilitering mer enn en gang i 2007.

Amy Winehouse: Moren skrev et offentlig og åpent brev til datteren og faren har snakket til media og så å si sagt at datteren ernarkoman.

Paris Hilton og Nicole Richie: Begge to havnet i fengsel i år. De hadde begge problemer, men gjør en innsats for å klare seg bedre i 2008.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag