RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han kan ha levd et dobbeltliv

Foto: Chris Ison
Fransk politi undersøker om syklist kan ha vært det egentlige målet for Alpe-drapene.

Den bisarre Alpe-massakren har tatt en ny og overraskende vending. Etter at fransk politi har etterforsket tre mulige drapsteorier, Saad al Hillis yrke, familieforhold og Irak, har de nå snudd opp ned på etterforskningen.

De har hele tiden trodd at Saad al Hilli og hans familie var drapsmannens hovedmål, mens den franske syklisten Sylvain Mollier, som også ble funnet skutt, skal ha vært et tilfeldig offer.

- Levde han et dobbeltliv?
Nå åpner imidlertid etterforskningsleder Benedict Vinnemann for at det tvert imot kan ha vært Mollier som var gjerningsmannens hovedmål. Mollier skal ha blitt skutt fem ganger, inkludert to ganger i hodet. De øvrige ofrene var skutt én gang hver i hodet.

- Var al Hilli-familien hovedmålet? Kan det ikke ha vært syklisten? Bare det pågående arbeidet kan gi et klart svar på dette spørsmålet, sier Vinnemann, ifølge Daily Mail.

- Vi snakker om en mann som var kjent som en gentleman, men hvem vet om han kan ha levd et dobbeltliv?

Mollier var kjent som en vanlig familiemann. Han hadde to sønner fra et tidligere ekteskap og var gift på nytt. Hans nye kone fødte i juni, og Mollier hadde fremdeles pappapermisjon da han ble drept.

Jobbet med atomkraft
Det som imidlertid skal ha fattet politiets interesse er at Mollier jobbet med atomkraft. Han var ansatt i firmaet Cezus, som spesialiserer seg på metallarbeid for atomreaktorer.

På grunn av politiets nye teori, fikk Molliers familie ikke sitt ønske om at han skulle bli kremert, oppfylt. I stedet har han kun blitt midlertidig gravlagt, slik at rettsmedisinere har mulighet til å foreta nye undersøkelser i jakten på et svar på drapsgåten.

I tillegg til Mollier ble Saad al Hilli, hans kone Iqbal og hennes mor drept i de franske Alpene. Al Hillis to døtre overlevde massakren, og den sju år gamle datteren er politiets viktigste vitne i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere