*Nettavisen* Nyheter.

- Han kom opp på siden av meg, knuste speilet og bulket bilen

Foto: Yngve Olsen Sæbbe (Nordlys)

Yngve og hans to sønner ble nesten presset av veien

02.07.14 09:21

På vei fra Alta med sine to sønner på 16 og 13 år i bilen, opplevde Yngve Madsen en fars mareritt i Lavangsdalen torsdag kveld.

- Det må vært rundt klokken 1800 det skjedde. Vi kjørte i 90-sonen i den firedelte motorveien med midtdelere. I det vi var kommet ut fra dette partiet av veien, kom det opp en bil bakfra. Selv om veien her hadde smalnet inn til at det kun var plass til én bil, så kom denne bilisten opp på siden av oss og presset på for å komme forbi, sier han til Nordlys.

- Hører bare smellet
Til Nordlys forteller Madsen at veien var slik at han ikke kunne slenge seg til siden da han hadde havnet i grøfta.

- Jeg kjørte vel i en 80 kilometer i timen på dette tidspunktet. Han må ha holdt godt over 100. Brått så hører jeg bare smellet da han treffer meg, og jeg ser sidespeilet går ad dundas. Deretter var han forbi, forteller en rystet Madsen.

Han sier han satt igjen med en sjokkartet følelse da han så at sjåføren ikke stanset opp eller gjorde noe tegn til å ha fått med seg hva som skjedde.

- Mine sønner var også i sjokk over det som skjedde. Jeg stanset bilen i den første lomma vi kom til etter dette for å roe meg ned og ta skadene nærmere i åsyn. Sidespeilet var helt ødelagt og det var en stor bulk i døra.

- Det er forkastelig
Madsen forteller at det hele skjedde så fort og i mørke omgivelser at han ikke klarte å få registrert verken farge eller biltype, og heller ikke registreringsnummer. Nå håper han at andre bilister som var på veien har observert noe, slik at han kan komme i kontakt med bilføreren som sto bak hendelsen.

- Det var mange biler på veien der det skjedde, så jeg håper at noen av disse har sett hva som skjedde og har opplysninger i saken, sier han og fortsetter:

- Jeg synes det er forkastelig, og skjønner ikke at man kan oppføre seg slik.

Han har ennå ikke fått taksert skadene på bilen, men frykter at han må bytte ut hele døra. Da vil det fort beløpe seg på mange tusen i utgifter for familien, som er i ferd med å flytte fra Brensholmen i Tromsø til Alta.

Les flere saker fra Nordlys.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag