RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han responderer ikke på noe

HØR SAMTALEN: På kjendisnettstedet TMZ kan du nå høre 911-samtalen like etter Michael Jacksons fatale hjertesvikt.
HØR SAMTALEN: På kjendisnettstedet TMZ kan du nå høre 911-samtalen like etter Michael Jacksons fatale hjertesvikt. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Hør opptak av Jackos 911-samtale.

(SIDE2): Michael Jacksons sjokkerende bortgang har preget en hel verden, og kjendisnettstedet TMZ.com har utvilsomt vært i spissen for dekningen av de tragiske hendelsene.

Se her: - Han døde av overdose

Les også: Her fraktes Michael Jackson bort

Nå har 911-samtalen fra gårsdagens tragedie blitt offentliggjort, og det dramatiske opptaket kan høres i sin helhet på nettopp TMZ.

HØR LYDKLIPPET HER

- Han responderer ikke på noe
- Jeg trenger en ambulanse så fort som mulig, sir. Vi prøver å pumpe ham, men han puster ikke og er bevisstløs, sier en fortvilet mannsstemme i telefonen.

- Få ham ned på gulvet, han trenger hjertemassasje, svarer personen som tok i mot nødssamtalen.

- Han responderer ikke på noe, sier mannen ved Jackos side.

Overdose?
I dag spekuleres det i om Jackson døde av en overdose morfinlignende medikamenter, og 50-åringens lik obduseres i Los Angeles nå.

- Det antas at han fikk hjertestans i sitt hjem. Men dødsårsaken er ukjent inntil obduksjonsrapporten er klar, sa hans bror Jermaine Jackson til pressen i går kveld.

Personen som ringte 911 presiserer for øvrig i samtalen at bare Jacksons livlege var tilstede da Michael kollapset. Doktor Conrad Robert Murray skal nå ha meldt seg for politiet og ønsker å forklare seg, heter det ifra TMZ-hold.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere