Gå til sidens hovedinnhold

- Han skader sitt eget image

Anna Anka gruer seg ikke til skilsmisseoppgjøret.

(SIDE2): «Svenske Hollywoodfruar»-stjerne Anna Anka (38) forteller til VG at hun er overbevist om at det er ektemannen som vil gå tapende ut av skilsmissen. Og hun gruer seg ikke oppgjøret.

- Det må jo bare komme. Folk kommer til å lese om det, og bare synes han er komisk. Jeg vil ikke gå ned på hans nivå. Han er veldig sint, han har mye aggresjon å få ut, han har jo mistet alt. Han hadde planlagt å leve resten av sitt liv med meg, sier hun til avisen.

Ikke daglig oralsex
I begynnelsen av desember ble det kjent at smørsangeren Paul Anka (68) hadde søkt om skilsmisse fra sin svenske kone Anna Anka.

Paret skal ha slitt med problemer i mange måneder, og ifølge avisen skal Anna så visst ikke ha bydd sin mann på oralsex hver morgen som hun så famøst uttalte hos «Skavlan» i høst.

Les mer her:- Du skal tilfredsstille din mann

- Patetisk
Men Anna Anka legger ikke skjul på at hun reagerer på at Paul omtaler henne som han har gjort.

- Han skader sitt eget image. Han er jo en verdenskjent artist, og burde tenke mer på det. Jeg synes det er patetisk at han skal bruke sine siste år på å gå ut i pressen å bråke,sier Anna.

Ektemannen beskylder også sin kone for å være sykelig opptatt av kjendisstatusen - noe hun benekter overfor den norske avisen. Hun forteller til VG at hun føler hennes TV-suksess har gjort sitt til at Paul vil gå fra henne.

- Absolutt. Han har ikke greid å håndtere det. På pallen er det bare én førsteplass, og akkurat nå er det Anna Anka som er på den. Hva har Paul gjort de siste 20 årene? Ingenting, sier Anna Anka til VG.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget