- Han var ikke en fyr som oppsøkte bråk

Foto: Facebook/privat

Mange av den drepte 22-åringens venner kan ikke fatte det som har skjedd.

31.10.11 21:49

Han beskrives som en god venn med godt humør, mye positiv energi og en gledesspreder.

- Har det veldig tøft nå da jeg har fått vite at en god kompis ble drept natt til idag! Håper dere har forståelse, skrev Madelén Georgsen Skoglund (18) i går kveld. Hun har kjent den avdøde 22-åringen siden 2006.

- Vi bodde på samme sted i flere år og kjente hverandre godt. Jeg skjønner ikke hvordan dette kan ha skjedd. Han var ikke en fyr som oppsøkte bråk, sier hun til Nettavisen.

- Mange bryr seg
I går opprettet Georgsen Skoglund en minnegruppe, slik at flest mulig personer kan stå sammen og støtte hverandre i sorgen.

- Jeg vil vise hvor mange som brydde seg om N.N. Han var nesten alltid i godt humør og spredde mye glede. I tillegg var han en god venn man kunne prate seriøst med, sier hun til Nettavisen.

Hittil har mer 2200 personer meldt seg inn i minnegruppen.

- Det viser hvor mange som brydde seg om N.N. Målet med gruppen er at alle skal kunne minnes og støtte han. Det er godt å se at N.N var elsket av så mange, sier hun.

«Hvil i fred»
Georgsen Skoglund fikk via venner på facebook vite om kameratens brutale død.

- Jeg så at mange venner fra Oslo og Hallingdal la ut en «hvil i fred» status. Da jeg leste avisen på søndag skjønte jeg at det var han som var død, sier hun.

Sist gang hun så den avdøde 22-åringen var i april på teknofestivalen Sensation White.

- Det er utrolig tøft. Vi er en stor vennegjeng som alle kjente han godt. Nå håper jeg alle har noen de kan prate med. Det er viktig å støtte hverandre når slike forferdelige ting skjer, sier Georgsen Skoglund til Nettavisen.

Les også: - Vi er i sjokk og i dyp sorg over denne ubegripelige hendelsen.

Har du tips i denne saken? Kontakt Nettavisens journalist her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.