*Nettavisen* Nyheter.

- Han ville ha sex med meg

Foto: (Scanpix)

Audun Carlsen snakket ut om Boy Georges overgrep.

22.01.09 20:10

(SIDE2:) Forrige uke ble 80-tallsstjernen Boy George dømt til 15 måneders fengsel for mishandlingen av norske Audun Myrås Carlsen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I kveld snakket 29-åringen ut om marerittet i popstjernens leilighet for snart 2 to år siden, på Tabloid på TV 2.

- Piskemerkene og kuttene på kroppen min var jo ikke det verste. De skadene ble jo bra igjen. Men det har vært utrolig tøft, sa Carlsen stille.

Ble hyret som modell
Den norske modellen fortalte at han først møtte Boy George, kjent fra 80-tallsbandet Culture Club, gjennom nettstedet Gaydar der han annonserer sine tjenester som modell. Boy George ønsket å hyre Carlsen til en fotoshoot for sin egen kleskolleksjon. Carlsen visste ikke at arbeidsgiveren var selveste Boy George, før han kom til leiligheten hans.

Det første møte beskriver han som positivt og morsomt.

Ville ha sex
Fotoshootet ble unnagjort uten problemer, og det var først på slutten av møtet at ting begynte å skjære seg ifølge Carlsen.

- Jeg satt i en stol iført undertøy og T-skjorte fra kleskolleksjonen hans mens han tok bilder. Så lente han seg forover meg å gjorde tilnærmelser. Han ville ha sex med meg, hvilket jeg ikke ville. Jeg tok hodet hans bort og sa på en pen måte at det ikke var derfor jeg var der. Da ble han veldig snurt, og jeg ville bare gå.

Carlsen gikk hjem, og i de påfølgende månedene mottok han flere e-poster fra sangstjernen, både med komplimenter og med frekke kommentarer.

- Det var jo det at jeg ikke ville ha sex med ham, som gjorde ham sint. Jeg svarte ikke på flere måneder, og han ble galere og galere i e-postene, fortalte Carlsen i TV 2 programmet.

Sa unnskyld
Til slutt sendte George ham en e-post det han beklaget oppførselen sin, og spurte om nordmannen var interessert i å komme tilbake. Og den 30. april 2007 banket Audun Carlsen nok en gang på popstjernens dør.

- Jeg tenkte at hvis noen unnskylder seg så er det ikke noe galt i å gi dem en sjanse til, forklarte 29-åringen.

Det skulle han aldri ha gjort, for det ble starten på en marerittnatt han aldri kommer til å glemme. Carlsen fortalte i programmet at alt hadde gått stille og rolig for seg til å begynne med, og innrømmet at det ble brukt kokain under møtet.

Hentet medhjelper
Etter tre timer med hyggelige samtaler sier George at han skal ned på kiosken for å kjøpe sigaretter og melk. Da han kommer tilbake fem minutter senere har med med seg en medhjelper og etter å ha lokket carlsen inn på soverommet blir han overfalt av begge mennene og lenket med håndjern til en krok i veggen.

- Det som gikk gjennom huet mitt da er så personlig... Jeg har nok aldri vært så redd før i mitt liv, det var forferdelig vondt. Jeg var sikker på at han kom til å drepe meg.

Mens 29-åringen ligger fastlenket på sengen går Boy George ut av rommet og kommer tilbake med en boks full av metallkjettinger og sexleketøy. Mens popstjernen slår løs på ham med kjetting, klarer Carlsen å komme seg løs og ut av leiligheten. I bare undertøyet sprang han ut på gata der han ble tatt hånd om av en som jobbet i kiosken på hjørnet, og som også ringte politiet.

Fryktet å ikke bli trodd
Carlsens største frykt var nå at politiet ikke ville tro ham, eller at de ville feie saken under teppet. Han ble rådet til å få saken frem i lyset, og gikk dermed til tabloidavisen The Sun med sin historie. Han beskriver det halvannet året før saken kom opp for retten som «jævlig»

- Dommen han fikk var heller ikke så viktig, min seier er at jeg ble trodd.

Boy George hevdet til sitt forsvar blant annet at Carlsen hadde vært inne på hans personlige PC og stjålet bilder. Dette avfeier Carlsen som rent oppspinn.

- Det er bare noe som er produsert. Han måtte jo finne på en grunn til at han handlet som han gjorde.

Carlsen forteller at han ikke tenker spesielt mye på Boy George i disse dager.

- Jeg har fått ham vekk fra meg, så nå har jeg det bra. Jeg er ekstremt lettet. Jeg har en utrolig flott kjæreste som jeg deler livet med, og familien min har også vært en helt utrolig støtte for meg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.