RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Handler om å ha overskudd

Vålerenga tilbake på treningsfeltet etter langhelg.

Se Martin om sesongavslutningen på VIF TV

Vålerenga trente sammen igjen tirsdag etter å hatt fri siden showkampen mot Skeid torsdag.

- Det har vært landskamp og det er to uker mellom kampene. Nå begynner det å bli sent på sesongen og da er det greit å koble litt av fra hverandre. Det er greit å løpe noen økter alene i stedet for å møtes her, forklarer VIF-manager Martin Andresen til VIF TV.

- Vi har igjen tre kamper og det handler om å være forbered og ha overskudd til kampene vi skal spille. Vi trenger ikke å lesse på med trening nå.

Vålerenga har hatt en opptur i det siste, med fire seiere på de siste fem seriekampene. Nå venter bortekamp mot Brann, hjemmekamp mot Sandefjord og bortekamp mot Start før sesongen går inn i historiebøkene.

- Vi kan slå alle tre som står igjen. Vi starter med en tøff kamp mot et godt fotballag. Men jeg har sett Brann to ganger og det er absolutt muligheter til å slå de. Det kan være et lag som passer oss godt, sier Andresen.

Se Martin om sesongavslutningen på VIF TVBli tilhenger av Vålerenga på Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere