- Håper de brenner i helvete

Stortingsrepresentant reagerer kraftig på IS-steining.

22.10.14 23:14

Onsdag publiserte Nettavisen en artikkel om en ung kvinne som ble steinet til døde av sin egen far. Årsaken skulle være at hun hadde vært utro mot sin ektemann.

Videoen av steiningen er den siste av flere brutale videoer som Den islamske stat (IS) har publisert på internett.Stortingsrepresentant Kristian Norheim (Frp) la onsdag ut følgende Facebook-melding med lenke til Nettavisens artikkel:

«Jeg finner ingen ord som kan beskrive godt nok hva jeg føler når jeg leser om slikt. ISIL er en gjeng brutalislamister som må knuses fullstendig. En slik gjeng med udyr kan ikke omskoleres. De bør få sin velfortjente straff her og nå og deretter ber jeg om og håper at de til evig tid brenner i helvete. Amen»

Norheim sier til Dagbladet at han visste han skrev sterke ord, men at han står for dem også i ettertid.

Skjermdump av Facebook-innlegget. Trykk på bildet for å få større versjon.

- Jeg er politiker, men også menneske. Av og til når man en topp. Det har vært så mye galskap og fryktelige ting. Vi vet at også andre terrororganisasjoner har gjort slike ting, men vi har ikke før sett at det har vært en del av markedsstrategien som det er her. ISIL driver rett og slett merkevarebygging på denne brutaliteten, sier han og sier at IS bør knuses med militærmakt.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag