RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jonas Lindstrøm (www.procycling.no)

- Håper det bringer meg nærmere proffdrømmen

Sist oppdatert:
Eirik Kasa Jarlseth sikret drømmeovergang til Joker Merida.

I en pressemelding kunngjorde Joker Merida at de har signert Ringeriks-Kraft-trioen Daniel Slåtto Gomnes, Eirik Kasa Jarlseth og Audun Brekke Fløtten foran neste sesong.

Det vil styrke lagets U23-stall som allerede inneholder ryttere som Mats Lohne, Christer Jensen og Vegard Breen.

Spesielt knytter det seg forventninger til 21 år gamle Kasa Jarlseth. Hønefoss-gutten har gode klatre- og tempoegenskaper og har muligheten til å utvikle seg til en god sammenlagtrytter på sikt.

- For både meg, Audun og Daniel er det positivt å ta et steg videre i karrieren. Vi får et sesongprogram som passer oss enda bedre, og muligheten til bevege oss videre i sykkelkarrieren, sier Kasa Jarlseth til procycling.no.

Drømmer om de tre store
Han er åpen om at de er de tre store, Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta a España, som glimrer på et framtidig punkt i karrieren.

- For min egen del ønsker jeg at dette lagbyttet skal bringe meg enda nærmere profflivet. Jeg ønsker å leve av det jeg elsker å holde på med, forteller han.

- Drømmen min er den samme som alle andre har: Å kjøre et av de tre store etapperittene. Det er lengre, kuperte etapperitt som passer meg som rytter. Jeg merker allerede nå, at mens noen har en tendens til å bli slitne etter flere dager på sykkelen, føler jeg meg bare sterkere.

Dermed med valget enkelt da Joker Merida kom på banen. 21-åringen forteller at rittprogram, støtteapparat og utstyr var gode grunner til å hoppe på tilbudet.

Får med seg kompisene videre
Med seg på flyttelasset fra Ringerikes-Kraft får han også med seg Daniel Slåtto Gomnes og Audun Brekke Fløtten.

- Jeg har kjent disse to siden jeg startet å sykle for fem år siden, så det er moro at de også får sjansen. Audun er en klok rytter som er flink til å lese rittene. Daniel har hatt ansvaret som roadcaptain sammen med meg i år, og har samtidig en god avslutning. Han er en lur rytter med kjørestyrke både oppover og bortover, forteller Kasa Jarlseth om sine to lagkamerater.

Her kan du lese pressemeldingen fra Joker Merida!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere