Gå til sidens hovedinnhold

- Håper GP fortsetter å være harry

Per Sundnes har ingenting i mot at Grand Prix er litt harry.

(SIDE2:) Store Studio-programleder Per Sundnes gleder seg til å stå for pauseinnslaget i første GP-delfinale i Alta.

- Jeg skal finne den gjennomsnittlige altaværingen. Og det blir helt uten reinsdyr, kvitrer han på telefon fra Alta flyplass.

- Har du funnet ham da?

- Ja. Det er en raus, ydmyk og gjestfri person, sier han og skryter uhemmet av hvor tilgjengelig alt er i Alta og den enorme dugnadsånden i byen.

Mini-OL
- Det er akkurat som et mini-OL, sier han.

Sundnes blir ivrig når han forteller om Melodi Grand Prix og han hevder å ha supersterke opplevelser fra sangkonkurransen.

- Du må huske at det er det eldste og mest sette programmet. Jeg vokste opp mens NRK fremdeles hadde monopol på TV og GP var synonymt med musikk.

Selv om det er musikken som skal stå i høysetet i Melodi Grand Prix, er det ikke til å stikke under en stol at show, kostymer og fremføring har mye å si også. Harry, vil noen hevde.

Håper på Torhild
- Man ser ikke på Grand Prix hvis man skal finne ut hva som blir trendy til våren. Det er et jævlig artig program og jeg håper det fortsetter å være harry, sier han.

- Det er jo en mulighet for hele Europa til å være harry sammen, humrer han,

Sundnes har hørt på låtene som skal kjempe om en tur til Finland og gleder seg stort over at Torhild Sivertsen skal delta. Se bilder av de som skal opptre i Alta i karusellen under.

- Det er heldigvis flest popete låter. Jeg håper Torhild klinker til, sier han

- Hva er din absolutte GP-favoritt gjennom tidene ?

- Djengis Khan. Og av norske alt av Anita Skorgan

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene