RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Håper på en god kamp

Sist oppdatert:
Molde-trener Ole Gunnar Solskjær før møtet med Vålerenga.

Se intervju med Solskjær her

Molde har de siste dagene trent på Vålerengas treningsbane, Bingen på Valle.

- Vi prøver å spare litt krutt. Det tar på å reise fram og tilbake så vi fikk heller et par døgn på hotell, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til VIF TV dagen før kamp.

Solskjær innrømmer at tiden i Oslo ikke har blitt brukt til altfor mye kvalitetstrening.

- Det er ikke så mye å få trent på i mellom to så tette kamper så jeg tror spillerne har fått hvilt seg og vært litt sammen. Det har passet oss godt, sier han.

- Vi har spilt mye kamper i det siste og har to igjen før ferien. Da får du ikke så mye tid til trening, bare litt finpuss.

Prøver å spille

Molde er helt oppe i toppen av Tippeligaen, seks poeng foran Vålerenga med to kamper mer spilt. Solskjær har forventninger til onsdagens oppgjør på Ullevaal stadion.

- Jeg håper det blir en god kamp mellom to gode lag som prøver å spille fotball. Vi har vært gode i det siste og vi var gode defensivt sist. Vi mangler litt på presisjonen framover men det satser vi på kommer, sier han.

Se intervju med Solskjær her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere