RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Håper prinsen blir danser

Sist oppdatert:
Sverre Magnus, som har leilighet i Prinsensgate, anbefaler Norges nye prins til å begynne å danse.

(SIDE2): - Jeg syns navnevalget er kjempebra, det er to kongenavn, og bra de slår det sammen. Det er et vakkert navn, sier navnebror Sverre Magnus Heidenberg (27).

- Prinsensgate, det var morsomt. Det er vittig, har ikke tenkt på det selv, sier 27-åringen.

Sverre Magnus bor nå i Stockholm, der han driver med dans profesjonelt, men har fortsatt leiligheten sin i Prinsensgate i Stavanger.

- Jeg vil anbefale prinsen å begynne å danse, dans er for tøffe gutter, mener navnebroren.

Ifølge Statistisk sentralbyrå er det 10377 menn her i landet som har Sverre som første fornavn kombinert med andre navn.

Kun 69 menn har Sverre Magnus som sitt navn. Prinsen ble nummer 70.

Heidenberg tenkte ikke så mye over Norges nye prins, før han så an artikkel om kongefamilien i et notis i en svensk avis.

- Jeg har egentlig ikke tenkt på at Mette-Marit var gravid.

Sverre Magnus fikk mest kommentarer per e-post og sms, da navnet på den nyfødte gutten til kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit ble kunngjort mandag morgen.

«God morgen prinsen» og «God morgen prins Sverre Magnus Heidenberg, deres kongelige høyhet», er bare noen av sms’ene som har tikket inn etter navnevalget.

Sverre Magnus er født 20.12.78, og syns det er vittig at det ikke er mange dagene forskjell på bursdagens hans og Norges nye prins.

Oppsummert mener 27-åringen at valget er veldig kjekt og at det er et godt valg. Dessuten skriver han på e-post til side2: «Tenkte på at han vil jo gjøre navnet mitt bare enda mer attraktivt og populært, google-treffene mine vil nok berikes en god del... i like»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere