RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Håper vi får PS3 gratis

Sist oppdatert:
John Gaarder (18), Ine Charlotte Hagen (17) og Kristian Thorsvald (27) har ligget i kø for PS3 siden tirsdag kveld.

(Spillmagasinet): Få i Norge kan skryte av å være like ivrige etter å få en Playstation 3 som trekløveren utenfor Elkjøp på Lørenskog i Oslo.

Her har John Gaarder (18), Ine Charlotte Hagen (17) og Kristian Thorsvald (27) ligget i kø siden tirsdag kveld, men ikke for å være hundre prosent sikre på å få kjøpt konsollen - de vil ha den gratis.

Alt om:Playstation 3.
Guide:Er spillene noe gode?

Først i Norge

De tre er sannsynligvis de første som har lagt seg i kø for Sonys nye spillmaskin. Når dørene åpner på Elkjøp klokken ti fredag morgen har de ligget nærmere 60 timer i telt.

Likevel blir ikke de tre entusiastene de første som får kjøpt maskinen i Norge. Både konseptbutikken Sony Center i sentrum av Oslo og Spaceworld holder nattåpent torsdag kveld for å selge konsollen.

- Vil ha den gratis

- Ja, det har vi visst hele tiden. Vi la oss her med vilje. Håpet er at Elkjøp gir oss konsollene gratis, det har de gjort med Xbox 360 og Nintendo Wii, sier Kristian Thorsvald til Spillmagasinet.

- Hva gjør dere om Elkjøp ikke gir dere konsollene da?

- Hehehe. Vi er jo her for å få tak i PS3, men 6000 kroner... Det er mye penger. Jeg må innrømme at hvis vi ikke får noe gratis blir jeg nok litt skuffet, sier Thorsvald.

Offisiell overrekkelse

På Sony Center vil det bli en offisiell overrekkelse av den første PS3-konsollen som selges i Norge ved midnatt. Konsollen overrekkes av markedssjef Morten Christoffersen i Nordisk Film, skriver selskapet i en pressemelding.

- Vi regner med at det blir lang kø utenfor Sony Center, hvor de første PS3-konsollene vil bli solgt ved midnatt. Vi skal sørge for at de siste timene blir så behagelige som mulig for de som står i kø, og vil derfor sørge for servering av mat, drikke og litt underholdning underveis. I tillegg trekker vi ut en heldig vinner blant de 100 første i køen som får en gratis PS3-konsoll, sier Hege Røe, presseansvarlig i Nordisk Film.

Har du spørsmål om PS3?

Har du spørsmål om Playstation 3? Møt folkene bak konsollen til nettprat fredag 23. mars klokken 13.00.

Bruk skjemaet under og send inn ditt spørsmål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere