RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har aldri hatt noe mål om å rykke opp

Sist oppdatert:
Sortland på defensiven før lørdagens opprykkskamp.

– Målet vårt denne sesongen var å komme oss gjennom den første kvalifiseringsrunden, og det har vi allerede klart. Vi har aldri hatt mål å rykke opp, og sånn sett spiller nok Vålerenga med mest press på seg. Men vi skal selvsagt gjøre alt vi kan for å slå dem når vi først er kommet så langt i kvalifiseringen. Det blir også både artig og motiverende å få besøk av Vålerenga, sier Sortlands assistenttrener Leif Åge Wærnes til Bladet Vesterålen.

Sortland tapte for ti dager siden 1-0 borte for Byåsen, mens Vålerenga slo Byåsen 2-0 i helga. Vålerenga klarer seg med uavgjort for å rykke opp, mens Sortland må vinne for å ta steget opp en divisjon. Wærnes så Vålerengas kamp mot Byåsen og ble imponert.

Se målene og intervju med VIF-treneren her.

– Det var et veldig rutinert, solid og samspilt lag som også behersket en våt og sleip kunstgressbane. Vålerenga har mange gode enkeltspillere som sikkert kunne ha hevdet seg om de hadde spilt i 1. divisjon i år. Spillerne er flinke til å bevege seg, trygge med ballen og gode i mottak. Byåsen, som var merkelig tafatt, skal være glad de ikke fikk flere baklengsmål. Vålerenga burde ha vunnet med mye mer, men det ble med de to målene som ble satt inn før det var gått 20 minutter av kampen, sier Wærnes.

Også Sortlands hovedtrener, Bjarne Kåre Torbjørnsen, tror også det blir tøft å slå Vålerenga.

– Det er klart vi står foran ei stor utfordring, vi er ikke akkurat favoritter i denne kampen. Men vi skal gjøre vårt ytterste for å slå dem. Vi vet at Vålerenga er god å løpe i rom, men hvis vi klarer å tette igjen mellom forsvaret og midtbanen kan vi gi dem god motstand, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere