- Har du kysset henne?

Foto: Splash News/GMTV (Splash News/GMTV)

Britisk presse på desperat jakt etter gode historier.

22.04.09 09:33

(SIDE2): «Britains got talent»-fenomenet Susan Boyle har fått oppmerksomhet verden rundt etter at hun sjarmerte både dommere og publikum i senk med sin fremføring av «I Dreamed A Dream» fra Les Misérables.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I tillegg fortalte hun at hun i en alder av 47 år var ukysset, noe som fikk nesten like mye oppmerksomhet.

Denne uken fortalte imidlertid hennes nabo Brian Smith (51) at han har kjent henne i 30 år og kysset henne flere ganger. Det fikk også Doyle til å innrømme at hun spøkte da hun sa hun var ukysset.

Les mer her: Hun er ikke ukysset

Onsdag har The Sun en artikkel om Susan Boyle der de har hengt seg opp i at hun nå har blitt mer bevisst på sin kjendisstatus. Avisen har tatt bilde av henne i skinnjakke, og skriver at dette er en jakke hun har hatt lenge men som hun nå har tatt frem igjen for å se litt mer rocka ut.

Avisen gjør også et simpelt poeng ut av at jakken er laget av plastikk, og mest sannsynlig koster i underkant av 160 kroner. I tillegg skriver de at hun også har vært hos frisøren for å forhøre seg om sin karakteristiske hårfrisyre.

The Sun skriver videre at hun ikke vil få en full makeover før finalene i «Britains got talent». Det skyldes at folk flest har falt for den ekte Susan, og det er hun de vil se videre, hevder en kilde ovenfor avisen.

Om Susan Boyle klarer å forbli like jordnær som hun er nå blir spennende å se, og før eller siden vil hun nok gå lei av kjendispressen.

The Sun avslutter dagens artikkel med følgende etterlysning som kommer i forbindelse med kyssehistorien:

Har du kysset henne? Ring oss på 020 7782 4101. Vi ringer deg opp igjen med en gang.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.